Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Κώστας Βλάσης από Μεγαλόπολη: Μια συνέντευξη με πολλές ειδήσεις!! (Βίντεο)

Για την δυναμική που έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια για την Μεγαλόπολη, έτσι ώστε να λάβει αυτά που της αξίζει μετά την απολιγνιτοποίηση, έχοντας σηκώσει το βαρύ φορτίο του λιγνίτη, μίλησε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Κώστας Βλάσης σε συνέντευξή του στο ArcadiaPortal.gr
Ο βουλευτής Αρκαδίας και εκ νέου υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία μίλησε στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr και στη δημοσιογράφο Έφη Καστραντά για όλα και έδωσε σημαντικές αποκλειστικές πληροφορίες για έργα και ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες της Αρκαδίας.

Ευθεία ήταν και η «επίθεση» του κ. Βλάση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ Αλέξη Τσίπρα ο οποίος στην πρόσφατη περιοδεία του στην Τρίπολη, αναφέρθηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, λέγοντας ότι έχει λάβει αρνητικές πρωτιές.
ΝΩΡΙΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ, Ο Κ. ΤΣΙΠΡΑΣ. ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΥΝΟΔΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ, ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

Ο κ. Βλάσης αναφέρθηκε επίσης στον μεγάλο αριθμό προσλήψεων που έχουν γίνει για να στελεχωθεί το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, αλλά και στον συνεχή αγώνα που δίνεται για να καλυφθούν ακόμα περισσότερες θέσεις.
Ειδική μνεία έκανε ο βουλευτής στα Κέντρα Υγείας της Αρκαδίας, τα οποία έλαβαν τη μερίδα του λέοντος στην προμήθεια ασθενοφόρων.

Το Φυσικό Αέριο και οι εξελίξεις για τη σύνδεση του συνόλου των νοικοκυριών της Μεγαλόπολης, ήταν το επόμενο θέμα στο οποίο αναφέρθηκε ο βουλευτής Αρκαδίας, τονίζοντας ότι θα επικοινωνήσει τις επόμενες μέρες με την εταιρία που φέρνει το Φυσικό Αέριο και σύντομα θα δώσει λύση και θα γίνει η σύνδεση ακόμα και των απομακρυσμένων περιοχών της Μεγαλόπολης. Ταυτόχρονα, είπε, θα πρέπει να δούμε την επέκταση του ΕΣΠΑ μέχρι το τέλος του χρόνου, έτσι ώστε όλοι να μπορέσουν να συνδεθούν δωρεάν.
ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΠΟ ΕΔΩ.

«H Μεγαλόπολη βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι και είτε θα βαλτώσει, είτε θα απογειωθεί. Θέλουμε να απογειωθεί και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Στόχος είναι να γίνουν επενδύσεις, έτσι ώστε η πόλη να μείνει ζωντανή και οι νέοι να μείνουν εδώ στον τόπο τους.»
ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΕΝΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΙ, ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ, ΤΟΣΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ.

Όπως αποκάλυψε ήδη έχουν καταφέρει και έχουν βρει 1.600 στρέμματα τα οποία βρίσκονται σε τρία διαφορετικά τμήματα και τα πήρε η επιτροπή του κ. Καλλίρη από το Υπουργείο Γεωργικής Ανάπτυξης και αυτά πρόκειται να διατεθούν για το βιομηχανικό πάρκο.
ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΟΥ ΤΟ 2019, ΗΤΑΝ ΕΝΑ, «ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ» ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΥΨΟΥΣ 200 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ 800 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Το μήνυμά του έδωσε τέλος ο κ. Βλάσης, απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους, κοιτώντας τους στα μάτια, όπως είπε, είναι:
«Όλα αυτά τα οκτώ χρόνια αποκλειστικό μέλημα και πρώτο είναι η Αρκαδία. Και ο τελευταίος Αρκάς πολίτης γνωρίζει ότι είμαι δίπλα του στα δύσκολα και στα εύκολα για να δώσω χείρα βοηθείας, αλλά ταυτόχρονα για να βοηθήσω τον τόπο. Είμαι υπερήφανος για τις επενδύσεις που προχωράνε στον τόπο και θα κάνουν την Αρκαδία πρωτοπόρο στην Πελοπόννησο και αυτό το πιστεύω. Είμαι υπερήφανος για το ότι οι συμπατριώτες ακολουθούν και προχωρούν με το δικό μου όραμα και είμαι σίγουρος ότι το μέλλον για την Αρκαδία προβλέπεται φωτεινό.
ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΩ ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.


Πηγή: Arcadia Portal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου