Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Ο Βουλευτής Κώστας Βλάσσης υποδέχτηκε μαθητές του Γυμνασίου Μεγαλόπολης στη Βουλή

Η καθιερωμένη εκδρομή ανά σχολικό έτος των μαθητών της Γ΄Γυμνασίου Μεγαλόπολης
στη Βουλή των Ελλήνων πραγματοποιήθηκε φέτος την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Οι μαθητές με συνοδούς 4 εκπαιδευτικούς του σχολείου επισκέφθηκαν τους χώρους της Βουλής, ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν για την ιστορία του χώρου και τις λειτουργίες του Κοινοβουλίου
Παρακολούθησαν σχετικά βίντεο και κάθησαν στα έδρανα των βουλευτών, μιας και το Κοινοβούλιο την συγκεκριμένη ώρα δεν είχε συνεδρίαση.
Ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσσης, και φέτος υποδέχτηκε τους μαθητές και μίλησε μαζί τους για λίγα λεπτά
Τους καλωσόρισε και επεσήμανε με έμφαση την σημασία της εκπαίδευσης στην ζωή και στο μέλλον τους.

Η μονοήμερη εκδρομή των μαθητών ήταν επιτυχής και ταυτόχρονα μια όμορφη ανάπαυλα από την καθημερινότητα,για μαθητές και καθηγητές που συμμετείχαν.

1 σχόλιο:

  1. Σωστά όσα γράφετε, μια μόνο παρατήρηση.
    Σε ότι αφορά την σύσσωμη παραίτηση του προηγούμενου Δ.Σ. Μεγαλόπολης , αυτό ήταν μετά από δηλώσεις και δεσμεύσεις των εκλεγμένων μας, δεν ήταν λόγω απόφασης. Αν κάποιος έχει μια απόφαση συμβουλίου που να αναφέρει στο αποφασιστικό τμήμα του εγγράφου ότι θα παραιτηθούν , να μας την δείξει. Και το αναφέρω αυτό για να δείτε ότι το προηγούμενο Δ.Σ. έλεγε πολλά λόγια αλλά από έργα τίποτα.
    Και ο κ. Μπούρας είχε την ευθιξία να παραιτηθεί με όλο τον συνδυασμό του τότε, τώρα όμως που είναι με τον κ. Νίκα δεν είδαμε να σχολιάζει την στάση του.
    Παρόμοιες καταστάσεις βέβαια βλέπουμε και από άλλους.
    Δυστυχώς ανάλογα με την ποιος είναι Κυβέρνηση , βλέπουμε να αλλάζουν και αυτοί που αντιδρούν και αυτοί που υποστηρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή