Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

" ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ" : Άδικο και απαράδεκτο τα κίνητρα μεταλιγνιτικής να πάνε εκτός Μεγαλόπολης !!


 Επιστολή Διαμαρτυρίας
επί του Σχεδίου Ανάπτυξης Δίκαιης Μετάβασης

Ο Μηχανισμός Δίκαιης Μετάβασης συστάθηκε για να στηρίξει τους εργαζόμενους και τις περιοχές που θα πληγούν από το κλείσιμο των εργοστασίων της ΔΕΗ.

Μετά μεγάλης μας λύπης διαπιστώσαμε στην παρουσίαση του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, που έκανε ο Υπουργός κ. Χατζηδάκης στις 9/9/2020, ότι τα οικονομικά και φορολογικά κίνητρα για επενδύσεις πάνε σε περιοχές εκτός Μεγαλόπολης, και μάλιστα για την Τρίπολη τα κίνητρα να είναι ευνοϊκότερα έναντι της Μεγαλόπολης

Είναι τουλάχιστον ανήθικο, παράλογο και άδικο να διατεθούν τα δικά μας χρήματα σε άλλες περιοχές!!

Σας καλούμε, σήμερα κιόλας, να πάρετε δημόσια θέση, να πράξετε τα δέοντα και να άρετε την αδικία που υφιστάμεθα,  ως οφείλετε, διότι δεν διαθέτουμε πλέον άλλη υπομονή.
Την υπομονή μας την εξαντλήσατε από την στιγμή που άλλα μας λέτε και άλλα πράττετε, 
από την στιγμή που αντιμετωπίζετε τις ζωές μας με προχειρότητα, στα όρια της απαξίωσης.

Δεν θα αφήσουμε κανέναν να παίξει με τις ζωές μας.
Όποιος το κάνει θα μας βρει απέναντι

ΠΟΛΙΤΕΣ  ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

(Ακολουθούν υπογραφές πολιτών Μεγαλόπολης)

19 σχόλια:

  1. Που ειναι οι υπογραφές των πολιτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αθτο σε μαρανε εσενα? για την ταμπακιερα εχεις κατι να πεις? η μηπως σε τσουζει το κειμενο?

      Διαγραφή
    2. Γεια σου κύριε εισαγγελέα με την Τζένη την ωραία.

      Διαγραφή
    3. Φίλε των 6:29 πάρε και κάνε μια φωτοτυπία με το έγγραφο πάνω βαλε την υπογραφή σου και κανε και μια γύρα στην πιάτσα να μαζέψεις καμιά υπογραφή.Εκτος αν πιστεύεις πως τα χρήματα πρέπει να πανε στην Τρίπολη.Αν ειναι έτσι βγες πες το επώνυμα.

      Διαγραφή
  2. Ποιος να πάρει θέση?Έχουν κρυφτεί στα λαγούμια τους όλοι.Και οι δημαρχαίοι και η αντιπολιτευση. Η αντιπολιτευση μόνο γιατί τσακώνετε με τον δήμαρχο βγάζει ανακοινώσεις και για μπούρδες.Τώρα μούγκαααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ένα παράλληλο σύμπαν, σε κάποιο άλλο πλανήτη με πολίτες που δεν είναι κομματόσκυλα και πολιτικούς που δεν είναι ανδρείκελα, αυτή η ανακοίνωση θα ήταν συνταγμένη από το δημοτικό συμβούλιο κι όχι από πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τοσο καιρό το μμε λεει για τους μεγαλοπολιτες που κοιμουνται και τωρα που αρχισαν τα οργανα (γιατι οι μεγαλοπολιτες θα τους παρουν με τις πέτρες) ουτε την ανακοινωση δεν βγαζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρέπει να ξέρουμε ποιοί ηγούνται της κίνησης για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας και να αποφασίσουμε ως ενεργοί πολίτες και όχι ως ενεργούμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανείς δεν ηγείται, οι πολίτες ηγούνται του εαυτού τους.Μπορείς να ηγηθείς κι εσύ αν θες φτιάχνοντας είτε αυτό το κείμενο είτε κάποιο άλλο (αν δε σε καλύπτει αυτό) που να εκφράζει την αντίθεσή σου στο να πάνε τα χρήματα της Μεγαλόπολης στην Τρίπολη και εν συνεχεία να μαζέψεις υπογραφές.Δεν σε βαστάει κανείς προχώρα και βοήθα τον τόπο σου. Εκτός αν θες να πάνε τα χρήματα στην Τρίπολη και γιαυτό κόπτεσαι. Για να δούμε θα σηκωθείς από τον καναπέ ή μήπως έχεις συνηθίσει να ηγούνται άλλοι για σένα και σου κακοφαίνεται τώρα αυτό.Έμενα λοιπόν σε διαβεβαιώ πως μου το έφερε κάποιος πολίτης, το υπέγραψα και τώρα μαζεύω κι εγώ υπογραφές.Και δεν είναι άτομο που έχει ανακατευτεί στα κοινά.Στην βράση κολλάει το σίδερο ή είσαι με την Μεγαλόπολη ή είσαι απέναντι της, όλα τα άλλα μόνο λόγια και δικαιολογίες εκ του πονηρού μπορεί να είναι.

      Διαγραφή
    2. Περίμενε τον Μητσοτάκη τον Χατζιδάκη τον Τσίπρα τον Νίκα τον Χριστογιαννόπουλο τον Τσιριγώτη τον Μιχόπουλο την Παπαρήγα την παπαλάμπραινα και τα υπόλοιπα βολεμένα παιδιά να σε σώσουν φίλε και όταν βγάλεις τα συμπέρασμα σου γράψε μας.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14 Σεπτεμβρίου 2020 - 10:05 μ.μ.
      ΛΥΣΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.ΤΙ ΠΡΑΜΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΊΣΟΥΜΕ?ΕΙΣΑΙ ΑΤΟΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ή ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΏΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΘΕΣΗ.

      Διαγραφή
    4. Πρέπει να ξέρουμε όμως και το δικό σου όνομα σχολιαστή των 10:05 μ.μ.
      Γράψε το όνομα σου κι εκεί να δεις συμπεράσματα που έχουν να βγούνε.

      Διαγραφή
  6. Αν κρίνω από κάνα δυο σχόλια έχουν τσουχθεί ήδη κάποια τοπικά φερέφωνα της κυβέρνησης με αυτήν την κίνηση.Οπότε παλικάρια μου θα σας πω μπράβο σας που το ξεκινήσατε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για άλλη μια φορά κάποιοι προσπαθούν να πετάξουν το μπαλάκι στην εξέδρα και να αποπροσανατολίσουν την συζήτηση μπας και ξεπλύνουν τα αφεντικά τους.Αγνοήστε τους εντελώς και μην τους δίνετε αξία.
      Η ουσία είναι μια, να πάρουν θέση άμεσα όλοι οι εμπλεκόμενοι για την κατάσταση.
      Αναμένουμε κύριοι.

      Διαγραφή
  7. Πήγατε στο δημαρχο; τι σας είπε; ρε υπάρχει δημαρχος καθίστε καλααααα ααα μην πάρω καμιά βεργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε πατριώτες, όταν μιλάτε για "λεφτά" που θα τα πάρουν οι τριπολιτσιώτες κι όχι εμείς στη Μεγαλόπολη, για ποιά "λεφτά" μιλάτε;
    Πόσα είναι, από πού ήρθαν και πότε;
    ή αν προτιμάτε,
    πόσα (θα) είναι, από πού (θα) έρθουν και πότε (θα) έρθουν;
    Το "πού" δεν το ρωτάω, γιατί ήδη ξέρετε ότι θα πάνε στην Τρίπολη...
    Λοιπόν, σεις οι "αγανακτισμένοι" πατριώτες, μπορείτε να δώσετε απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ συνεχισε τον υπνο σου σου και σκεπασου μην κρυωσεις.

      Διαγραφή
    2. Εχεις να απαντησεις επι της ουσιας ρε βραδυγλωσσε; λοιπον, που ειναι τα ...λεφτα;

      Διαγραφή
  9. Συμφωνώ απόλυτα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ

    Έχουμε φάει πέντε και δεν έχουμε ρίξει κανέναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή