Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Όλοι για τον Πέτρο από την Μεγαλόπολη – Μαζεύτηκαν πάνω από 20.000 € και η προσπάθεια συνεχίζεται!

Η κινητοποίηση για την οικονομική στήριξη του Πέτρου Αθανασιάδη
του "Πετράκου μας", για εμάς στη Μεγαλόπολη,
μπήκε σε πανελλήνιο κάδρο και ευρύτερης στήριξης!
Πολλά και μεγάλα ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας καλύπτουν την προσπάθεια.
----------------------------------------------

Ο 17χρονος Πέτρος Αθανασιάδης είναι από τη Μεγαλόπολη, μαθητής Γ’ Λυκείου, και πάσχει από βαριάς μορφής καρδιακή ανεπάρκεια. Χρειάζεται να χειρουργηθεί άμεσα στην Βοστόνη της Αμερικής για ένα χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς.
Η Κατερίνα Γυφτέα αναφέρει σε νεότερη ενημέρωση: «Από Δευτέρα πρωί έως σήμερα έχει μαζευτεί το ποσό των 20.700€! Η συγκίνηση μεγάλη για την άμεση ανταπόκριση του κόσμου, ο Πέτρος και οι γονείς του ετοιμάζονται να κλείσουν εισιτήρια για Βοστόνη, την επόμενη Κυριακή φεύγουν για τον προεγχειριτικό υποχρεωτικό έλεγχο που έχει ήδη πληρωθεί 28.500$ από την οικογένεια.

Από τον προεγχειριτικό έλεγχο έως το χειρουργείο θα μεσολαβήσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα μερικών ημερών. Ελπίζουμε μέχρι εκείνη την ημέρα να έχει μαζευτεί το ποσό και να μην χρειαστεί να επιστρέψει άπραγος.
Το χθεσινό πόσο των 8.700€ δεσμεύτηκε από την οικογένεια για τα αεροπορικά εισιτήρια και τα έξοδα διαμονής τους (ότι περισσέψει πάει για το Νοσοκομείο) και τα σημερινά 12.000€ μεταφέρθηκαν με έμβασμα στο Νοσοκομείο της Βοστόνης.

Ευχαριστούμε όλους πολύ θα σας κρατώ ενήμερους!»

ΙΒΑΝ: GR77 0171 3120 0063 1214 6111 614
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΕΤΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου