Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Δήλωση του Δημάρχου Μεγαλόπολης Αθανάσιου Χριστογιαννόπουλου για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών

Ο Δήμος Μεγαλόπολης αλλάζει σελίδα. Οι πολίτες επέλεξαν για τη διοίκηση του Δήμου τον κ. Μιχόπουλο και την ΝΕΑ ΑΡΧΗ.
Απόλυτα σεβαστή η προτίμηση τους.
Να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Μιχόπουλο και να του ευχηθώ να έχει καλό έργο.
Εμείς θα είμαστε συνεργάτες και αρωγοί στο έργο του.

Ευχαριστώ όλους τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν και πίστεψαν σε εμάς.
Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του συνδυασμού για την προσπάθεια που κατέβαλλαν και να τους ζητήσω συγνώμη εάν κάτι δεν έκανα καλά και η προσπάθεια τους δεν απέδωσε στο μέγιστο βαθμό.
Αναλαμβάνω αποκλειστικά την ευθύνη γι αυτό.

Εύχομαι την καλύτερη εξέλιξη για τη Μεγαλόπολη και το Δήμο μας.


1 σχόλιο:

  1. Τι να σου κάνω Δήμαρχε, σας έφαγε η αλαζονεία της εξουσίας και η έπαρση. Κι αφού ακολουθήσατε 4 χρόνια την "στρατηγική" για όλα φταίνε οι τρισκατάρατοι προηγούμενοι και οι αντιπολιτεύσεις, φτάσατε στο σημείο να εντάξετε στα ψηφοδέλτια του 2023 διάφορα πουλέν των τρισκατάρατων προηγούμενων. Οι συμμετέχοντες στην καταστροφή του χθες αν είναι να μας φέρουν φηφαλάκια γίνονται αυτομάτως εξαίσιοι έτσι; Βγάζατε και ανακοινώσεις για τον δήθεν πανικόβλητο Μιχόπουλο επειδή του πήρατε τους Προέδρους! Ε, να τους χαίρεστε τώρα!
    Πάντως οι Δήμαρχοι των ουρανοκατέβατων πληττόμενων Δήμων (εξαιρώ τον Δήμο Γόρτυνος) από την απολιγνιτοποίηση της Μεγαλόπολης επανεκλέγονται.
    Με βαριά καρδία σας ψήφισα πάλι και χωρίς να έχω κάτι έναντι του νικητή Μιχόπουλου δεν μπορώ να πω ότι αισιοδοξώ βλέποντας ποιοι φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις του συνδυασμού του. Τα "λαμπρά μυαλά" της αποτυχημένης 5ετίας Σάκη. Άντε να περιμένεις την υπέρβαση τώρα. Μακάρι να διαψευστώ για το καλό του τόπου κι όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή