Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Ανεξάρτητη Δύναμη Πολιτών Μεγαλόπολης: Συγκέντρωση ετεροδημοτών στην Αθήνα

Την Τετάρτη 20/09 πραγματοποιήθηκε η προεκλογική ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού μας και υποψηφίου δημάρχου Μεγαλόπολης κ. Σταύρου Τσίχλη στην Αθήνα.

Παρέστησαν ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Κώστας Βλάσης, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος, πρόεδροι συλλόγων και πολλοί ετεροδημότες.
Την εκδήλωση προλόγισαν η παρουσιάστρια Φωτεινή Γεωργαντά και η κα. Δέσποινα Κατσώχη, διευθύντρια του Νοσοκομείου Υγεία, ογκολόγος – ακτινοθεραπεύτρια και αναπληρώτρια καθηγήτρια του Πανεπιστημίου του Άαχεν.
Ο κ. Τσίχλης στην ομιλία του αναφέρθηκε στη μεγάλη ιστορία της περιοχής μας, αλλά και στα προβλήματα που την ταλανίζουν και πρότεινε λύσεις μέσα από την παρουσίαση του προγράμματός του. Εστιάστηκε κυρίως στην ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα με χάραξη εμποροβιομηχανικής ζώνης στο Ψαθί, στη μείωση του κόστους ενέργειας, στην αποκατάσταση και παραχώρηση στον Δήμο Μεγαλόπολης των εκτάσεων της ΔΕΗ, στην κατασκευή αγροτικών φυλακών και στην τουριστική προβολή όλης της περιοχής. Ακόμα αναφέρθηκε στη δημιουργία κτηνοτροφικού και γεωργικού πάρκου καινοτομίας και νέου εργοστασίου καύσης απορριμμάτων με ευρωπαϊκά πρότυπα. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους τομείς της υγείας, της παιδείας και του αθλητισμού.
Τέλος άσκησε δριμεία κριτική στις προηγούμενες δημοτικές αρχές, διότι ενώ γνώριζαν ότι η εκμετάλλευση του κοιτάσματος στη Μεγαλόπολη τελειώνει το 2030, δεν έκαναν τίποτα για τη δημιουργία υποδομών και νέων θέσεων εργασίας. Αντίθετα χρησιμοποιούν ως δικαιολογία τη
«βίαιη απολιγνιτοποίηση», ενώ γνώριζαν από το 2004 ποιο θα είναι το μέλλον της περιοχής.
Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση όλων των υποψηφίων του συνδυασμού.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου