Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Μεγαλόπολη: Ανοιχτή συζήτηση για το Αρχαίο Θέατρο (Δευτέρα 21 Αυγούστου)

Ο Σύλλογος «Φίλων Αρχαίου Θεάτρου Μεγαλόπολης» σας προσκαλεί τη Δευτέρα 21 Αυγούστου και ώρα 18:30 στον αύλειο χώρο του Αρχαίου Θεάτρου σε μία ανοιχτή συζήτηση για την πορεία αποκατάστασης του Μνημείου, και την μελλοντική του θέση μέσα στην τοπική μας κοινωνία.

Σας καλούμε όλους, ενεργούς πολίτες ή μη, να καταθέσουμε τις απόψεις μας και τις ιδέες μας, να συζητήσουμε τους προβληματισμούς μας και να αξιώσουμε επιτέλους έμπρακτα το Θέατρο ως χώρο και τη χρήση του ως Πολιτισμό.
Καθώς ο χρόνος με το πέρασμά του και την αδυσώπητη φθορά του απαξιώνει τα πάντα, διεκδικούμε την κληρονομιά μας, στηρίζουμε την κοινωνία μας παλεύουμε για το μέλλον μας.

Το Αρχαίο Θέατρο μας ανήκει, όπως ανήκει και σε όλους τους Έλληνες. Δεν μπορεί να αποτελεί ΠΑΝΤΑ στοιχείο πολιτικής αντιπαράθεσης, προεκλογικών υποσχέσεων, υπουργικών σχεδιασμών.

Κλείνοντας σας ενημερώνουμε πως όσοι από εσάς επιθυμείτε, μπορείτε να εγγραφείτε ως μέλη στο Σύλλογό μας με δωρεάν συνδρομή για το έτος 2023. Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δυναμώσουμε τη φωνή μας.
Δεν περισσεύει κανείς.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.
Πρόεδρος Παντούλης Αλέξανδρος
Γεν. Γραμματέας Παγιώτας Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου