Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Καλαμάτα: Εκτέλεσαν άνδρα δίπλα στα Δικαστήρια!!!

Σοκαρισμένη η κοινωνία της Καλαμάτας και όχι μόνο παρακολουθεί από το πρωί την εξέλιξη ενός τρομακτικού περιστατικού. Άγνωστος ή άγνωστοι, πυροβόλησαν εν ψυχρώ έναν άνδρα στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Σόλωνος.
Το συμβάν σημειώθηκε στο δρόμο, λίγα μέτρα πριν το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είναι γνώριμος στην Αστυνομία και έχει απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ έχει βαριές καταδίκες σε Αθήνα και Μεσσηνία.
Ο νεκρός, επονομαζόμενος ως "Αμερικάνος", είχε εμπλοκή στα κυκλώματα της νύχτας, ενώ σύμφωνα με το Mega, κυκλοφορούσε με περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί από τον εισαγγελέα.

Το θύμα ζούσε στο παρελθόν στην Αμερική μαζί με τα αδέρφια του και είχε επιστρέψει στην Καλαμάτα. Κατά τις ίδιες πηγές, είχε παραβατική συμπεριφορά και ήταν μπλεγμένος με κυκλώματα της νύχτας και υποθέσεις ναρκωτικών.

Το χρονικό της δολοφονικής επίθεσης
Όλα έγιναν λίγο πριν τις 11 το πρωί στη συμβολή των οδών Ύδρας και Σόλωνος στο κέντρο της Καλαμάτας.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο πλησίασαν τον 47χρονο που επέβαινε σε μοτοσυκλέτα. Αφού πρώτα με το όχημά τους του έκλεισαν το δρόμο, στη συνέχεια βγήκαν και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία, ενώ ο ένας εξ αυτών τον πυροβόλησε.
Στη συνέχεια διέφυγαν από τη Σόλωνος αναπτύσσοντας ταχύτητα, αφήνοντας το θύμα τους αιμόφυρτο και βαριά τραυματισμένο στην άσφαλτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου