Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕΓ/ΛΗΣ: Ολοήμερη η λειτουργία από 12 Δεκεμβρίου

Η Τηλεθέρμανση Μεγαλόπολης ενημερώνει τους καταναλωτές της, ότι από 12/12/2022 και για το προσεχές διάστημα, το ωράριο λειτουργίας της τηλεθέρμανσης θα είναι :

Πρωί- Βράδυ : 06:00 έως 23:30

ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ



7 σχόλια:

  1. Μερικές φορές θέλοντας να εκφράσουμε την μεγάλη χαρά μας και ικανοποίηση , πέφτουμε σε μικρά λαθάκια, έτσι ο τίτλος σας ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ δεν είναι ακριβής, αφού το ωράριο λειτουργίας δεν είναι 24 ώρες αλλά 17,5 ώρες. Ολοήμερο σημαίνει 24 ώρες, όχι 17,5 !
    Με την ευκαιρία, δεν κάνετε και μια ερώτηση στους αρμόδιους της Τηλεθέρμανσης, γιατί μας χρεώνουν αυξήσεις και πληρώνουμε τόσο μεγάλα ποσά, αφού το καύσιμο που είναι το βασικότερο έξοδο, παρέχεται δωρεάν; Αφού Η τηλεθέρμανση δεν πληρώνει και έχει ελάχιστα έξοδα , μόνο διοικητικά, εμείς γιατί πληρώνουμε τόσο πολλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ, ή ολοήμερη λειτουργία λέμε και όχι 24ωρη
      Ουσιαστικά επειδή η μέρα έχει 12 περίπου ώρες την χειμερινή περίοδο, "τρώμε" και 5,5 ώρες για να είμαστε ακριβείς, εφόσον το βάλατε σε τόση ανάλυση....
      Για τα οικονομικά θέματα που βάλατε θα ζητήσουμε ενημέρωση άμεσα.
      Καλές γιορτές

      Διαγραφή
  2. Ε ρε τι σου κάνουν οι εκλογές!
    3 χρόνια τώρα οι Κούληδες είχαν πείσει την μία ακόμη άβουλη μαριονέτα που έχουμε για Δήμαρχο, ότι δεν υπάρχουν λεφτά κι ότι η ΔΕΗ και η κυβέρνηση μας έκαναν μιας μορφής χάρη με το να λειτουργεί η τηλεθέρμανση όπως υπο-λειτουργούσε. Μέχρι και πριν από ένα μήνα ο Δήμαρχος στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου εμφανιζόταν ως Πρόεδρος της ΔΕΗ για να μας πει πόσα πολλά καίει η τηλεθέρμανση και που να τα βρει και η έρμη η ΔΕΗ;
    Και ξαφνικά στην δύση της θητείας και προ της εισόδου στο έτος εκλογών ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Βρέθηκε το περιβόητο "λεφτόδενδρο" και μπορεί η τηλεθέρμανση να λειτουργεί σερί!
    Επίσης κάτι άλλο ενδεικτικό της εκλογικής περιόδου, το γεγονός ότι επί τρία χρόνια εκ του Δήμου είχαν τους χρήστες της τηλεθέρμανσης κυριολεκτικά κλασμένους κι έβγαζαν ανακοίνωση για να ενημερώσουν είτε όποτε θυμόντουσαν, είτε μετά από μαζικό κράξιμο των καταναλωτών.
    Στην δύση της θητείας ανακάλυψαν ότι υπάρχει κάτι που λέγεται στοιχειώδης οργάνωση και πως δεν παίρνει πάνω από πέντε λεπτά για να συντάξεις τρεις σειρές και να τις αναρτήσεις στην ιστοσελίδα του Δήμου την οποία έτσι κι αλλιώς πληρώνεις για να διατηρείς.
    Όσο για το εύλογο ερώτημα του άνωθεν σχολιαστή (το οποίο το έχουν κάνει κι αρκετοί άλλοι) θα περιμένει απάντηση αιώνια. Τι να βγουν να πουν, ότι χρεώνουν αβέρτα τα κορόιδα για να καλύψουν όσο περισσότερα προλαβαίνουν από τα φέσια της τηλεθέρμανσης και τις μισθοδοσίες των βυσμάτων του Θανάση που έχωσε εκεί; Λέγονται αυτά; Δεν λέγονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά άμα δαγκώσεις την γλώσσα σου θα δηλητηριαστείς
      Το ζόρι σου μεγάλο, προφανώς λόγω εκλογών που έρχονται και τα μαντάτα τους δεν είναι καλά για το σινάφι σου
      Λέω εγώ με όσα γράφεις από πάνω δεν σου πάνε καλά τα πράγματα και βαράς ότι βρίσκεις μπροστά σου
      Υπομονή οιεκλογές φτάνουν και ο καθένας θα ξαναπάρει ότι αξίζει

      Διαγραφή
    2. @ Ανώνυμος12 Δεκεμβρίου 2022 στις 2:25 μ.μ.

      Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται λέει η λαϊκή ρήση.
      Ζορίστηκες ρουσφετοβυσματία από τις αναφορές μου; Ξυδάκι.
      Όσο για τα υποτιθέμενα μαντάτα, σου συνιστώ να περιμένεις πρώτα να ανοίξουν οι κάλπες και μετά να μιλήσεις γιατί κάτι μου λέει ότι τότε θα πάει το δάκρυ κορόμηλο. Αν και δεν υπάρχει λόγος ιδιαίτερης ανησυχίας για τις βδέλλες και τα ερπετά της Μεγαλόπολης σαν και του λόγου σου. Πάντοτε βρίσκετε τον τρόπο να προσκολληθείτε στην εκάστοτε εξουσία ώστε να ρουφάτε από το ταμείο του δημοσίου. Η ιδιότητα του γλείφτη στην καραδιεφθαρμένη Ελλάδα είχε πάντα πέραση.

      Διαγραφή
    3. Το ξυδάκι μάλλον εσύ το χρειάζεσαι και σε μεγάλη ποσότητα
      καθότι μεγάλος και ο σεβντάς σου
      Τώρα γιατί κόβεσαι, προφανώς έχεις να λαμβάνεις και σου χαλάει η όρεξη όταν δεν σου βγάινει το σχέδιο
      Γιαυτό και βλέπεις παντού ωφεμελιστές και ιδιοτελείς, για να τα γράψω και στην... γλώσσα σου

      Διαγραφή
    4. @ Ανώνυμος16 Δεκεμβρίου 2022 στις 3:10 μ.μ.

      "....προφανώς έχεις να λαμβάνεις και σου χαλάει η όρεξη όταν δεν σου βγάινει το σχέδιο"

      Προφανώς ανόητε κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια γι' αυτό και τσούζεσαι τόσο για τα όσα ανέφερα. Καρφώθηκες από μόνος σου και τώρα πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα αλλά είναι αργά για να μαζέψεις το οτιδήποτε.
      Εγώ αναφέρθηκα στην αδιαφάνεια και τα ρουσφέτια της δημοτικής αρχής στην αμαρτωλή τηλεθέρμανση μέσω της οποίας φεσώνουν αβέρτα τους καταναλωτές - δημότες. Κι εσύ άρχισες να σκούζεις αραδιάζοντας άσχετες αοριστίες χωρίς όμως να μας παραθέσεις την παραμικρή ουσιαστική απάντηση πάνω στο καυτό ερώτημα. Αφού η τηλεθέρμανση - Δήμος ΔΕΝ πληρώνει μία για την παρεχόμενη προς αυτήν ενέργεια γιατί αυξήθηκαν τα τιμολόγια (έναντι των προηγούμενων όταν η Τηλεθέρμανση τα έσκαγε στην ΔΕΗ για την παρεχόμενη θερμική ενέργεια από τον ΑΗΣ προς αυτήν) στους καταναλωτές και που πάνε όλα αυτά τα χρήματα;
      Συνεπώς αρκεί να σταθείς μπροστά από τον καθρέπτη σου για να δεις ποιος έχει να λαμβάνει ρουσφετάνθρωπε. Εγώ κοπρίτης του δημοσίου ή κρατικοδίαιτη βδέλλα δεν υπήρξα ποτέ στην επαγγελματική μου πορεία κι έτσι δεν χρειάστηκε να γλείψω και κανέναν πολιτικάντη όπως κάνεις εσύ και τόσοι άλλοι σαν εσένα.
      Και φυσικά και με κόβει όταν ο κάθε Θανάσης κάνει "σοσιαλισμό" με την δική μου τσέπη. Ο καθένας μπορεί να βολέψει και τα δέντρα μέσα στους Δήμους αν είναι να στέλνει τον λογαριασμό σε τρίτους.

      Διαγραφή