Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

ΕΣΠΑ(2014-2020): Δράσεις αναβάθμισης αστικού περιβάλλοντος στην Πελοπόννησο/Αιτήσεις από 4/10/21 έως 13 /12/21

Δημιουργία υποδομών για διευκόλυνση της κινητικότητας των πεζών και ιδιαίτερα για εκείνους με μειωμένη κινητική ικανότητα.
Ενδεικτικά περιλαμβάνονται:
αναπλάσεις αστικών περιοχών, ποδηλατοδρόμοι σε πόλεις ή πέριξ αυτών, μονοπάτια σε περιαστικό φυσικό περιβάλλον, διαμόρφωση χώρων πράσινου σε οικισμούς, εκπόνηση / επικαιροποίηση επιχειρησιακών σχεδίων καθώς και δράσεις υλοποίησής τους για την ποιότητα της ατμόσφαιρας σε αστικά κέντρα, έργα βελτίωσης της κινητικότητας σε αστικά κέντρα με κατάλληλες παρεμβάσεις κυκλοφοριακές, αποκαταστάσεις δημοσίων κτιρίων για αναζωογόνηση περιοχών σε αστικά κέντρα, δημιουργία πολυχώρων τοπικής εμβέλειας για αναζωογόνηση περιοχών, μελέτες και δράσεις χωροταξικού & πολεοδομικού σχεδιασμού κ.α.

Η περίοδος υποβολής είναι από 4/10/2021 έως 13/12/2021.

Σε περιπτώσεις εγγράφων, για τα οποία δεν είναι τεχνικά εφικτή η ηλεκτρονική επισύναψη / υποβολή (π.χ. χάρτες, σχέδια, κλπ), ο δικαιούχος υποχρεούται να τα αποστείλει στην «ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» στη διεύθυνση Αλεξάνδρου Σούτσου 35, Τρίπολη 221 32 εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής της πρότασης από τον Δικαιούχο. Δεν θα γίνονται δεκτές προτάσεις εκτός των ανωτέρω προθεσμιών.

Περιοχή εφαρμογής
Περιφέρεια Πελοποννήσου

Όροι και προϋποθέσεις
(δείτε λεπτομέρειες ΕΔΩ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου