Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Αυτοί οι 2 χώροι προτείνονται για αγροτικές φυλακές στη Μεγαλόπολη (βίντεο)

 Σήμερα Τρίτη 13/4/2021,  πραγματοποιήθηκε  τακτικό ΔΣ Μεγαλόπολης
 με 7 θέματα
(Δείτε την πρόσκληση αναλυτικά ΕΔΩ)

Η συνεδρίαση μεταδόθηκε ΖΩΝΤΑΝΑ από την σελίδα του Δήμου   

Ο δήμαρχος Θ.Χριστογιαννόπουλος για τις φυλακές είπε:

--- Την Πέμπτη ήρθε η Επιτροπή αξιολόγησης χώρου και ήταν θετική
--- Έλεγξε για πολλή ώρα και σε βάθος τον προτεινόμενο χώρο
--- Ο χώρος που προτείνουμε είναι:
     "Μια έκταση 1700 στρ, με όριο το ποτάμι, βγαίνει ψηλά μέχρι
      το Μακρύσι,
 φτάνει μέχρι εκεί που είναι τα σκουπίδια και
     προχωρά ψηλά μέχρι το βουνό στου Βάγγου" 
--- Σαν εναλλακτική πρόταση υποδείχτηκε η περιοχή στην Πλάκα,
     από εκεί που είναι ο αεριοδράδρομος , μέχρι του Σούλου"

Δείτε την ενημέρωση για τις φυλακές στο σημείο 5.30 του βίντεο

12 σχόλια:

  1. Θα έπρεπε να ντρέπεστε που προτείνετε φυλακές στη Μεγαλόπολη ως ανάπτυξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΑΝΕΡΓΙΑ ,ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ,ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θλιβερό άτομο και ανόητο είσαι εσύ, που γράφεις αυτές τις μπούρδες, χωρίς να ξέρεις ποιος είμαι! Πρέπει να είσαι ηλίθιος για να πιστεύεις ότι με τις φυλακές θα αναβαθμιστεί η Μεγαλόπολη! Εκτός αν περιμένεις να κονομήσεις από όλο αυτό αλλά θα δεις τι θα γίνει! Πολύ χαμηλό το επίπεδό σου για να συγκριθείς μαζί μου!

      Διαγραφή
  3. Αυτό περίμενα τόσο καιρό (την ανακοίνωση του χώρου, για να γελάσω) γεγονός που ισχυροποιεί την άποψη που έχω καταθέσει πολλές φορές. Ότι δεν πρόκειται να κατασκευαστούν φυλακές στην Μεγαλόπολη, εάν όχι ποτέ, τότε σίγουρα όχι στο άμεσο μέλλον.
    Ο πρώτος χώρος πρέπει να περάσει από σαράντα κύματα, από ένα μάτσο υπηρεσίες και υπουργεία, να γίνουν αποχαρακτηρισμοί και και και.... Όπως μέσες άκρες και με τον χώρο που έχει προταθεί για ΒΙΟΠΑ.
    Παρεμπιπτόντως 1700 στρέμματα για φυλακές (όσο κι ο προτεινόμενος χώρος για ΒΙΟΠΑ); Αυτό και μόνο δείχνει ότι πρόκειται για κυβερνητικό σανό ολκής.
    Όσο για τον εναλλακτικό χώρο, τί να πει κανείς. Είναι ο ίδιος χώρος για τον οποίο έχει προταθεί πολλές φορές η κατασκευή κέντρου μηχανοκίνητου. Ξέρουμε, ξέρουμε έτσι θα μείνει κι αυτός ο χώρος, όπως έχει μείνει άλλωστε τόσα χρόνια.
    Φυλακές 1700 στρεμμάτων και κουραφέξαλα, σε ένα κράτος που κάνει 20 χρόνια για να κατασκευάσει σωφρονιστικό ίδρυμα σε έκταση 82 στρεμμάτων και δεν λειτουργεί κιόλας γιατί δεν έχουν γίνει οι προσλήψεις του προσωπικού, δεν έχει ξεκινήσει καν η διαδικασία.
    Επόμενο αίτημα της Μεγαλόπολης: Θέλουμε και θάλασσα!
    Υπουργείο: Θα σας φέρουμε και θάλασσα! Θα φτιάξουμε μια επιτροπή κομματικών χαραμοφάηδων που θα εξετάσει την έλευση θάλασσας στην Μεγαλόπολη.
    Τοπικά ΜΜΕ:Θετική ανταπόκριση του υπουργείου, έρχεται θάλασσα στην Μεγαλόπολη!!!
    Ωμή πραγματικότης: Αν την δείτε ποτέ, γράψτε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπότε τι λες να κάνουμε; κάτι τέτοιο μάλλον:
      Φυλακές, δεν θέλουμε αφού μας κοροιδεύετε
      Πάρκο, δεν θέλουμε αφού μας κοροιδεύετε
      Βιομηχανίες, δεν θέλουμε αφού μας κοροιδεύετε
      Ανάπτυξη, εργασία, δεν θέλουμε αφού μας κοροιδεύετε
      αμ πως σας καταλάβαμε τιποτα δεν θέλουμε εδώ θα πεθάνουμε στη μιζέρια και στο τίποτα
      βεβαίως σας καταλάβαμε τι είμαστε βλάκες
      τιποτα δεν θέλουμε θα εξαφανιστούμε σε λίγο από τον κόσμο αλλά σας καταλάβαμε
      τι νομίζετε είμαστε τίποτα χάπατα;
      να φύγετε να πάτε αλλού

      Διαγραφή
    2. @Ανώνυμος14 Απριλίου 2021 - 12:03 π.μ.

      Ελπίζω μόνο να είσαι καλά στην υγεία σου και να μην έπαθες κάποιο εγκεφαλικό επεισόδιο καθώς πληκτρολογούσες, γιατί σε κάτι τέτοιο παραπέμπει ο τρόπος γραφής και οι ασυναρτησίες στο παραπάνω σχόλιο.

      Διαγραφή
  4. Αφου καταφερνουν και σας δουλευουν ακομα με τετοια παραμυθια τους παραδεχομαι! Μπραβο κυριε Πρωθηπουρχε που ταιζεις σανο τα προβατακια σου. Μπραβο και στα πιονια σου στον δημο. Αφου ειναι κοροιδα καλα τους κανετε.
    Πειτε τους οτι θα αναστηλώσετε και το αρχαιο θεατρο και πως θα γινει η δευτερη επιδαρος για να κουνανε την ουριτσα τους ( οπως ελεγαν τα παραπαιδια του σπυρου παλιοτερα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαυτό χρειαζόμαστε επειγόντως άλλον Πρωθυπουργό και άλλο Δήμαρχο για να μας ταϊσουνε ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ, όπως γινότανε τα πρωηγούμενα χρόνια.

      Διαγραφή
  5. Η αριστεροθολουρα πρωτη στον αγωνα κατα της οποισδηποτε αναπτυξης και υποδομης...!
    Το ποσοστο σας θα ανεβει στο 5% .. Δικαιος ο αγωνας σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε την αριστεροθολούρα που βρίσκεται σε θέση αντιπολίτευσης και πες μας τίποτα για την ΝΔθολούρα που βρίσκεται στην κυβέρνηση. Στους επόμενους μήνες κλείνει οριστικά η ήδη ανενεργή μονάδα 3. Η Μεγαλόπολη καταγράφει ήδη απώλειες θέσεων εργασίας και δεν έχει ανοίξει ούτε μία νέα θέση εργασίας σε κανέναν τομέα. Το μόνο που βλέπουμε είναι σύσταση επιτροπών, ομάδων εργασίας, επιτροπές για τις επιτροπές με στελέχωση κομματικών παρατρεχάμενων. Α, ναι επίσης είδαμε και επιβολή κλεισίματος της σακατεμένης τοπικής αγοράς για τα κρούσματα της Τρίπολης.

      Διαγραφή
  6. Προτεινω φιλε μου να ονομαστουν γκουλακ οπως της δημοκρατιας....εποχης Σταλιν οποτε η αριστεριλα θα συνεναισει..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσπερνώντας το γεγονός ότι τα περί φυλακών είναι κυβερνητικός σανός προς τους Μεγαλοπολίτες και τίποτε παραπέρα.
      Για να καταλάβω, μας λες πως όποιος είναι αντίθετος με την δημιουργία φυλακών ως αναπτυξιακή δράση (εδώ γελάμε) είναι αριστερός; Τότε μάλλον στην υπόλοιπη Ευρώπη πρέπει να έχουν επικρατήσει αι κομμουνισταί! Όταν παρουσιάστηκαν οι αρχικοί σχεδιασμοί του ΣΔΑΜ στους οποίους υπήρχε ως αναπτυξιακή δράση η δημιουργία φυλακών, η αντίδραση των ευρωπαϊκών επιτροπών ήταν η εξής: "Από πού κι ως πού αναπτυξιακή δράση η κατασκευή φυλακών ρε μπαστουνόβλαχοι;"
      κι έτσι βγήκε από το ΣΔΑΜ. Αλλά πού να ξέρουν τα γατάκια οι Ευρωπαίοι, οι παλιοκομμουνιστές; Είχαν ποτέ τους "φιλελεύθερο" κόμμα στην κυβέρνηση να τους αφήσει παρακαταθήκη 15% του ΑΕΠ έλλειμμα γιατί πάσχιζε (και συνεχίζει) για το πως θα στουπώσει όσους περισσότερους μπορεί στο δημόσιο και γενικότερα πώς θα σπαταλήσει το κρατικό χρήμα; Ε δεν είχαν, γι' αυτό έμειναν πίσω με ανεπτυγμένο δευτερογενή τομέα κι όχι σαν τους προηγμένους στην Ελλάδα με τις μνημονιάρες τους που ακόμη παρακαλάνε για στούπωμα στο δημόσιο και συμβάσεις με το κράτος!

      Διαγραφή