Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Δελτίο τύπου της Δημοτικής Παράταξης Μεγαλόπολης ΝΕΑ ΑΡΧΗ

Η παράταξή μας «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» δηλώνει κατηγορηματικά, ότι ουδεμία απόφαση έχει ληφθεί έως και σήμερα από το Δημοτικό Συμβούλιο της Μεγαλόπολης για το φυσικό αέριο.
Είναι προφανές ότι οι δηλώσεις του Υφυπουργού Ενέργειας κ. Θωμά στη Βουλή στις 18 Μαΐου, ότι το Δ.Σ. της Μεγαλόπολης έχει πάρει απόφαση για το φυσικό αέριο είναι λανθασμένη.

Δυστυχώς είναι θύμα παραπληροφόρησης από το Δήμαρχο Μεγαλόπολης κ. Χριστογιαννόπουλο και δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη, το έχουμε ήδη αναφέρει σε προηγούμενο δελτίο μας, ότι αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθούν όλα !!!
Μετά τα τελευταία δημοσιεύματα, καθώς και των δηλώσεων Κυβερνητικών στελεχών, για την μεταλιγνιτική εποχή, για αποφάσεις που λαμβάνονται εν κρυπτώ χωρίς να γνωρίζει η τοπική κοινωνία, ΕΜΕΙΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα ξεκινήσουμε συναντήσεις, όπου θα ενημερώσουμε αλλά και θα ενημερωθούμε για το τι έχει σχεδιαστεί για την περιοχή μας.
Θα συναντηθούμε με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα, τους Βουλευτές του νομού, τον Υφυπουργό Ενέργειας κ. Θωμά, τον Υπουργό Ενέργειας κ. Χατζηδάκη, τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο και τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Α.Ε. κ. Στάσση.

Καλούμε και τις άλλες Παρατάξεις της αντιπολίτευσης να συμμετέχουν στην διαδικασία αυτή ΜΑΖΙ ΜΑΣ, αφού μέχρι σήμερα την ομόφωνη απόφαση που πάρθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιογια Διαπαραταξιακή Επιτροπή αγώνα για όλα τα προβλήματα της μεταλιγνιτικής εποχής , ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και ο Δήμαρχος ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΠΟΤΕ!!!

3 σχόλια:

  1. Μπραβο στον επικεφαλή της πλειοψηφιας του Δήμου Μεγαλόπολης ο οποίος με σθένος υπερασπίζεται τα συμφέροντα του δήμου Μεσα από αυτές του τις ενέργειες είναι βέβαιο ότι θα φέρει και τα ανάλογα αποτελέσματα Η Μεγαλόπολη ελπίζει ότι μέσα από αυτές τις συναντήσεις θα πετύχει και την διαγραφή του δανείου που υπάρχει από την εποχή πού ειταν Δήμαρχος και πληρώνουμε ακόμη η Μεγαλόπολιτες..κσλο αγώνα αεραααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σταματηστε τις κοντρες και κοιταξτε να γινει κάτι καλο για τη πολη.
    Κυριοι ο βασικος στόχος πρέπει να είναι θεσεις εργασιας και πως μπορει να επιτευχθεί με καθε τροπο .
    Καλο και το αεριο αλλα τι να το κανεις οταν θα ειναι η πολη αδεια απο κατοίκους.
    Τωρα οσο για το φραγμα στη Κομπονα και αλλες βλακιες ειναι μπούρδες χαμενα λεφτα κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καιρός να ασχοληθείτε με αγροτικά και κτηνοτροφία. Να ζήσετε και ένα πιάτο φαγητό θα έχετε. Έτσι και αλλιώς στην ΔΕΗ με 800€ δεν το λες και πλούσια ζωή.μην ανησυχείς δεν θα αδειάσει η πόλη ίσα ίσα θα επιστρέφουν και αυτοί που πήγαν Αθήνα να ζήσουν την πλούσια ζωή. Δεν υπάρχουν δουλειές πουθενά φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή