Κυριακή 17 Μαΐου 2020

ΝΕΑ ΑΡΧΗ (Κ. Μιχόπουλος): "Ζητάμε Δημοτικό Συμβούλιο για τηλεθέρμανση- φυσικό αέριο την Τρίτη 19/5"

Στις 15.05.2020 ημέρα Παρασκευή, με γραπτή μας αίτηση της Παράταξης «ΝΕΑ ΑΡΧΗ», το 1/3 των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως ορίζει το άρθρο 67 παρ. 2 του ν. 3852/2010 Καλλικράτης και του άρθρου 74 παρ. 2 του ν. 4555/2018 Κλεισθένης.

Ζητάμε την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, για την Τρίτη 19-05-2020 και ώρα 19:30, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «Πολύβιος» με μοναδικό θέμα συζήτησης τις εξελίξεις που έχουν προκύψει σχετικά με την βιωσιμότητα της Τηλεθέρμανσης και τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Ενέργειας για τα δίκτυα Φυσικού Αερίου στη Μεγαλόπολη.

Στη συνεδρίαση αυτή παρακαλούμε όπως κληθούν να παρευρίσκονται ο Πρόεδρος της Τηλεθέρμανσης κος Ιωάννης Μπουγιούκος και η Διευθύντρια της Τηλεθέρμανσης κα Νίκη Δράκου.

Οι δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξης «Νέα Αρχή»
Μιχόπουλος Κωνσταντίνος
Δημόπουλος Νικήτας
Αθανασόπουλος Σταύρος
Καρατζαφέρης Φώτιος
Κουρής Ηλίας
Κουρουνιώτης Βασίλειος
Κακκαβάς Πολύβιος
Μπάζιος Ιωάννης
Γιώτης Δημήτριος

2 σχόλια:

  1. Όταν ζητάτε κύριε Μιχόπουλε να παρευρίσκονται και παράγοντες της Τηλεθέρμανσης, καλό θα είναι να τους αναφέρετε με την ακριβή ιδιότητά που κατέχουν σε αυτήν, ως οφείλετε.
    Λίγη προσοχή δε βλάπτει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα προβλήματα στην λειτουργία του δήμου δυστυχώς δεν θα σταματήσουν Μιχοπουλος και τσιριγωτης σε απόλυτη ταύτιση η συνεργασία της δεύτερης Κυριακής συνεχίζεται το όραμα της επαναφοράς στην εξουσία συνεχίζεται αδιαφοροντας για το κόστος στην πόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή