Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Βαν Όστρουμ: «Μπορούμε και πρέπει να κερδίσουμε την Κηφισιά»


Ο Ντεβόν Βαν Όστρουμ είναι το βελούδινο ''σφυρί'' του Αρκαδικού με την απόδοση του τις τελευταίες αγωνιστικές να έχει εκτοξευθεί και να αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της περιφέρειας του ΣΕΦΑ σε άμυνα και επίθεση.

Ο Βρετανοολανδός "δολοφόνος'' με το ''αγγελικό'' πρόσωπο λίγες μόνο ημέρες πριν από τον κομβικό αγώνα με τον χαρακτήρα τελικού πια με την Κηφισιά μιλώντας αποκλειστικά στο Arcadia Portal.gr τόνισε πως η ομάδα του μπορεί και πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι που έρχεται ενώ το κάθε όλοι οι αγώνες που ακολουθούν αποτελούν τελικούς για τον Αρκαδικό.

Παράλληλα ο Βαν Όστρουμ επισήμανε πως λατρεύει τον κόσμο της Τρίπολης αναφορικά με την αποθέωση που γνώρισε στο τέλος του παιχνιδιού με την ΑΕΚ αλλά και έχει προσαρμοστεί απόλυτα στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος βρίσκοντας τον ρόλο του μέσα στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντεβόν Βαν Όστρουμ

Για τον τελικό με την Κηφισιά που έρχεται: 
'' Προφανώς από εδώ και στο εξής το κάθε παιχνίδι για εμάς θα είναι τελικός. Η αναμέτρηση που έρχεται με την μπορούμε και πρέπει να την κερδίσουμε και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το πραγματοποιήσουμε''.
Για την αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και το πόσο έχει προσαρμοστεί πλέον στην ομάδα: 
'' Λατρεύω εδώ τον κόσμο τόσο εντός όσο και εκτός ομάδας. Στην αρχή χρειάστηκα κάποια παιχνίδια μέχρι να μάθω πώς είναι εδώ το πρωτάθλημα αλλά τώρα νιώθω ότι έχω βρει τον ρυθμό μου και τον ρόλο μου μέσα στην ομάδα''.
Για τα συναισθήματα του που βρίσκεται στο top 10 της περασμένης αγωνιστική: 
''Πάντα είναι πολύ ωραίο να βλέπεις τον εαυτό σου στους καλύτερους και ασφαλώς νιώθω πάρα πολύ ευχαριστημένος''.
arcadiaportal 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου