Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Αστυνομικό Δελτίο: 2 περιπτώσεις κλοπών στην Κορινθία


Εξιχνιάστηκαν δύο (2) περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα και μία περίπτωση αρπαγής τσάντας στην Κορινθία
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν δύο (2) άτομα.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, η οποία περιλαμβάνει ακόμη τρία (3) άτομα.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, δύο (2) περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα και μία (1) περίπτωση αρπαγής τσάντας σε βάρος ημεδαπής, στην Κορινθία.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (12.1.2016) το μεσημέρι, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 18 και 22 ετών.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν (1) 18χρονο ημεδαπό, καθώς και αγνώστους συνεργούς τους.

Ειδικότερα, προχθές (11.1.2016) το πρωί, στο Λουτράκι Κορινθίας, ο 18χρονος και 22χρονος, αφαίρεσαν τσάντα ημεδαπής, η οποία περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, εντόπισαν τον 18χρονο και τον 22χρονο, εντός των ορίων του αυτοφώρου και τους συνέλαβαν.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, εξακριβώθηκε ότι οι δύο 18χρονοι, ο 22χρονος και οι άγνωστοι συνεργοί τους, την 5 και 6.1.2016, στην Κόρινθο Κορινθίας, με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, είχαν διαρρήξει δύο (2) καταστήματα ημεδαπών, όπου αφαίρεσαν συνολικά δύο (2) φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και χρήματα. 

Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε σε οικία των 22χρονου και 18χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε (5) γυναικείες τσάντες και εικοσιπέντε (25) γυναικεία πορτοφόλια, ως προερχόμενα από την διάπραξη αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, για την ταυτοποίηση των συνεργών τους, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου