Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Ανδρέας Λυκουρέντζος: Δήλωση για την αναβολή της εκλογικής διαδικασίας στη Νέα Δημοκρατία

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ.

Η αναβολή των εκλογών είναι μια τραυματική εμπειρία στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας. Η πρωτοφανής ανικανότητα του Γραμματέα του κόμματος, ως προέδρου της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής να οργανώσει τις εκλογές για την ανάδειξη του Πρόεδρου, προκάλεσε απογοήτευση και οργή στις χιλιάδες στελεχών, μελών και φίλων μας.

Ευχαριστώ από καρδιάς όσους και όσες προσήλθαν στις κάλπες, για να στηρίξουν με την συμμετοχή τους την εκλογική διαδικασία.

Έχουμε χρέος όσοι ταυτίσαμε την ζωή μας με τη Νέα Δημοκρατία, να προστατέψουμε το κύρος και την αξιοπιστία της και να στηρίξουμε το ηθικό φρόνημα όσων προσβλέπουν με εμπιστοσύνη στην παράταξη μας.


Ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης και οι συνυποψήφιοι του, οφείλουν άμεσα να αναλάβουν από κοινού πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση. Οφείλουν να οδηγήσουν με συντεταγμένη διαδικασία το κόμμα στην εκλογή του Προέδρου.

Τέλος, οφείλουν να καταλογίσουν τις ευθύνες σε όσους αναλογούν και να απαλλάξουν την παράταξη από εκείνους οι οποίοι την εξέθεσαν σήμερα αδικαιολόγητα.

2 σχόλια:

  1. Κυριε Λυκουρέτζο τραυματική εμπειρία θα έπρεπε να είναι άλλη για εσας και οχι ενα τετοιο προβλημα. Τραυματική εμπειρία έπρεπε να νοιώθετε τα πινασένα παιδάκια στα σχολεία, τους αδυκοχαμένους απο τις αυτοκτονίες της τακτικής σας και πολλά αλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ. Λυκουρέντζος, αντί, ως βουλευτής Αρκαδίας να προωθήσει τις λύσεις για τα προβλήματα τους νομού του, ασχολείται με τα του κόμματός του που "βαράει διάλυση¨. Δυστυχώς, ένα κόμμα - όπως η ΝΔ - που προσέφερε πολλά στη χώρα, έγινε τσιφλίκι ορισμένων βολεμένων, ανίκανων και διεφθαρμένων και τώρα ο κόσμος τους εγκαταλείπει, γιατί τον εγκατέλειψαν πρώτοι αυτοί όλοι οι κύριοι και κυρίες "βολευτές" της ΝΔ. Κύριε βουλευτά, δείτε τι θα κάνετε με τους αγρότες που στενάζουν από την δυσβάστακτη φορολογία, γι' αυτήν έχετε και σεις βάλει το χεράκι σας, τι θα κάνετε με τα χάλια της Υγείας και της πρόνοιας - ως Υπουργός Υγείας ήσασταν από τους πιο αποτυχημένους να μην ξεχνιόμαστε - κι αφήστε τη ΝΔ να τραβήξει το δρόμο της. Οι οπαδοί σας κατάλαβαν πια τι γίνεται και θα δείτε τη συνέχεια... Ντροπή σας, πάντως, γιατί κάθε φορά - όπως παρατηρούμε - ακολουθείτε τον εκάστοτε αρχηγό γλύφοντάς τον μέχρι αηδίας. Αν είχατε λίγη τσίπα, τουλάχιστον θα φερόσασταν με περισσότερη αξιοπρέπεια. Τόση πια υποτέλεια καταντά γελοία και δεικνύει την ανικανότητά σας... Άντε, και Χρόνια σας πολλά, παραμεθαύριο που είναι η γιορτή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή