Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Λαϊκή Συσπείρωση: "στη Μεγαλόπολη μεταφέρει τραυματισμένο μαθητή το 100 και στο ΔΣ αρνούνται και να συζητήσουν για το Κέντρο Υγείας..."


Την ώρα που οι δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ, της Ν.Δ., του ΣΥΡΙΖΑ κ.λπ. αρνήθηκαν να συζητήσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία του Δήμου, (Ετοιμόρροπες αίθουσες, έλλειψη καθηγητών, έλλειψη καθαρίστριας) προβλήματα που αναγκάζουν τα παιδιά μας να κινητοποιούνται, την ίδια ώρα τραυματίζεται μαθητής και δεν υπάρχει ούτε ασθενοφόρο να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας και τον μετέφερε το «100», ούτε να το σκεφτούμε τι θα μπορούσε να συμβεί αν χρειαζόταν η μεταφορά σε νοσοκομείο.

Μερικές ώρες νωρίτερα η πλειοψηφία του Δήμου Μεγαλόπολης αρνήθηκε κατηγορηματικά την πρόταση του εκπροσώπου της Λαϊκής Συσπείρωσης να γίνει συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την έλλειψη ασθενοφόρου και να παρθούν μέτρα.

Ούτε συζήτηση….

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους επαγγελματίες, τους αγρότες, τη νεολαία να καταδικάσουν τη στάση του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού, την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου που όχι μόνο ανέχονται αλλά στηρίζουν την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης , της Ε.Ε., του κεφαλαίου.

Να συμπορευτούν με το ταξικό κίνημα, με το ΠΑΜΕ, την Παναγροτική Συσπείρωση στο δρόμο του αγώνα.

Κλιμακώνοντας την πάλη με μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο στο μπλόκο των Αγροτών της Πελοποννήσου, το Σάββατο 12 το μεσημέρι, στον ΙΣΘΜΟ της Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου