Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης, ανοίγει μετά από 18 χρόνια για το κοινό !!!!! - Δ.Τ. Δήμου Μεγαλόπολης

Κυρία Δημητρακοπούλου,

Πριν από λίγες ημέρες δημοσιεύθηκε Απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού, σχετικά με τον καθορισμό του χειμερινού ωραρίου λειτουργίας αρχαιολογικών χώρων, μουσείων κοκ.
Σε αυτή την Απόφαση περιλαμβάνονται και αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία, αρμοδιότητας της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας.

Μεταξύ λοιπόν άλλων χώρων, που προβλέπει ο Υπουργός να λειτουργήσουν για την περίοδο Νοέμβριο 2015 - Μάρτιο 2015, περιλαμβάνεται και ο αρχαιολογικός χώρος Θεάτρου Μεγαλόπολης.
Ειδικότερα, αναφέρεται ότι ο εν λόγω χώρος θα είναι ανοικτός για το κοινό, κατά τις εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως και Παρασκευή, κατά τις ώρες από 08:00 έως 15:00.

Κατά την προηγούμενη, αντίστοιχη Υπουργική Απόφαση, οριζόταν ότι ο συγκεκριμένος χώρος θα ήταν προσβάσιμος στο κοινό, μόνον κατόπιν συνεννόησης με την Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας.

Δεν έχουν βεβαίως περάσει αρκετές ημέρες από τη δημοσίευση της νέας Απόφασης, θα ήταν όμως καλό να ενημερωθούν σχετικά οι πολίτες, από τους αρμόδιους, για να απολαύσουν το Αρχαίο μας Θέατρο...

Υ.Γ.: Αλήθεια, οι εργασίες αποκατάστασης θα γίνουν άραγε; Γιατί εάν ξεκινήσουν σύντομα, μήπως θα εμποδίζουν οι επισκέπτες τα συνεργεία που θα δουλεύουν;

Σας επισυνάπτω την Υπουργική Απόφαση.

-----------------------------------

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χειμερινό ωράριο λειτουργίας  Αρχαίου Θεάτρου Μεγαλόπολης

Ανακοινώθηκαν και για την χειμερινή περίοδο οι ώρες λειτουργίας του Αρχαίου Θεάτρου Μεγαλόπολης για την περίοδο από Νοέμβριο – Μάρτιο 2016 με Απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού.

Οι ώρες έχουν ως εξής:   8.00-15.00 (ΣΚ Κλειστός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου