Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Επιμελητήριο Αρκαδίας: ΣτηριΖΩ την τοπική αγορά Τρίπολης / Απονομή βραβείων 5ου μαθητικού διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας


ΣτηρίΖΩ την τοπική αγορά της Τρίπολης
Η πρώτη επίσημη παρουσίαση της καμπάνια, στα ΜΜΕ, για την στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ο Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Αρκαδίας και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης σας προσκαλούν σε συνέντευξη τύπου την Τετάρτη 17 Ιουνίου στις 6.15 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, 25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη.
Στη διάρκεια της συνέντευξης θα γίνει παρουσίαση της καμπάνιας, κοινωνικού περιεχομένου, για την στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, με τίτλο «ΣτηρίΖΩ την τοπική αγορά της Τρίπολης». Πρόκειται για μία προσπάθεια τόνωσης της τοπικής αγοράς και δη των τοπικών καταστημάτων.
Τη συνέντευξη τύπου θα δώσουν οι Πρόεδροι: του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας, του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης κ. Παναγιώτης Μαντάς, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Αρκαδίας κ. Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης κ. Γεώργιος Καραγιάννης.
Μετά το πέρας της Συνέντευξης Τύπου θα ακολουθήσει η απονομή βραβείων του 5ου Μαθητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας.

Σας επισυνάπτεται σχετικό δελτίο τύπου – πρόσκληση για τον Μαθητικό Διαγωνισμό για την δημοσίευσή του.

-------------------------------

Απονομή βραβείων 5ου Μαθητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας διοργανώνει την Τετάρτη 17 Ιουνίου στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας τιμητική εκδήλωση για την απονομή των βραβείων του

«5ου ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ»

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι εργασίες και θα απονεμηθούν τα βραβεία επίδοσης και συμμετοχής στις ομάδες μαθητών των σχολείων της Αρκαδίας που συμμετείχαν στον 5ο Μαθητικό Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας, ο οποίος αθλοθετήθηκε και διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Αρκαδίας με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας και του ΚΕΣΥΠ Αρκαδίας στο πλαίσιο μιας προσπάθειας για την ενημέρωση των μαθητών και μια πρώτη επαφή τους με την έννοια και την αξία της επιχειρηματικότητας.

ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ 5ΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
                                                  
18.30–19.15      ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ – ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ
19.15–20.15      ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
     20.15–20.45     ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ
                            2ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ  ΕΠΑΛ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, «Η βιομάζα καταπολεμά την ανεργία»
               1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΑΣΤΡΟΥΣ, «ΚαστανΟραμα»                        
                        ΕΠΑΙΝΟΣ με την Ευγενική Χορηγία της Επιχείρησης «ΑΡΚΑΔΙΚΗ EΠΙΠΛA ΚΟΥΖΙΝΑΣ»
             3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, «Μύρτιλο: Πηγή Αιώνιας Νιότης»
                            ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ στα συμμετέχοντα σχολεία
 20.45               ΛΗΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου