Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Μεσσηνία: Γεφύρι της Άρτας η τοξωτή της Τσακώνας


Ένα από τα πλέον πολύκροτα σήριαλ στον κατασκευαστικό χώρο ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία. Η κατασκευή του τμήματος Παραδείσια-Τσακώνα στη Μεσσηνία, που κατέδειξε την προχειρότητα με την οποία πολλές φορές αντιμετωπίζονται μεγάλα projects στη χώρα μας, ολοκληρώνεται, όπως όλα δείχνουν, τον επόμενο μήνα με την παράδοση της μεταλλικής γέφυρας Τσακώνας.

Με 25 χρόνια έργων, μία παράδοση στην κυκλοφορία που κατέληξε σε τραγωδία-φιάσκο, μία επαναδημοπράτηση για ένα έργο που αντί για 3 χρόνια διήρκησε 8, έφτασε η στιγμή για τους Μεσσήνιους που κυρίως θα χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο τμήμα να οδηγήσουν την περίφημη «τοξοτή γέφυρα».

Η ονομασία δεν είναι τυχαία καθώς με συνολικό μήκος 390 μέτρα, διαθέτει 44 σπόνδυλους και έχει σχήμα τόξου.

Την τελική ευθεία έδωσε η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας. Ήδη από την Παρασκευή και μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου η κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Καλαμάτα, πριν από την περιοχή της γέφυρας, θα περιοριστεί σε μια λωρίδα.

Μέχρι τις 17 Ιανουαρίου στις εκατέρωθεν της γέφυρας περιοχές και οι δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας θα περιοριστούν στην αριστερή λωρίδα του αντίστοιχου κλάδου, για εργασίες τελικής διαμόρφωσης στις δεξιές λωρίδες και τις πλευρικές οριογραμμές του αυτοκινητόδρομου.

6 σχόλια:

  1. Και να πέσει κι ο δρόμος πάντως εμείς θα πηγαίνουμε να ψωνίζουμε στην Καλαμάτα, δεν έχουμε και άλλη εναλλακτική έτσι κι αλλιώς,εδώ ούτε λευκή νύχτα δεν έκαναν φέτος μαζί με το αναμα του δέντρου όπως τις άλλες χρονιές ,φοβήθηκαν μην πουλήσουν με έκπτωση και μπούνε μέσα. Μετα βγαίνει ο αρχισαλιαγκας ο πρόεδρος του "τρεις κι ο κούκος" και βρίζει εμάς τους ΔΕΗτζηδες γιατί πάμε στην Καλαμάτα και ψωνίζουμε και παίρνουμε πολλά λεφτά και τα λοιπά και τα λοιπά καταλάβατε? Γιατί τι έκανες για νας μας κρατήσεις εδώ, το πανηγύρι στον Άι Θανάση με τις γουρνοπουλες που κι αυτο το πληρώνει άλλος?Κι αν υπάρχει κανένας σωστός επαγγελματιας σε αυτην την πόλη τον παίρνουν στον λαιμό τους αυτοί οι φελλοί. Αλλα καλα να πάθετε κι εσεις τα θέλει ο κώλος σας ,γιατί δεν τους ξαποστέλνετε όλους αυτούς απο τον εμπορικό σύλλογο και να μπείτε εσείς μπροστά?Μέχρι τότε λοιπόν χαιρετίσματα απο την Καλαμάτα και τις άλλες αγορές, μίζερα μυαλά και μίζερες ζωουλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα ρε φίλε γιατί τους φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ που πάνε και ψωνίζουν εκτος Μεγαλόπολης και τους βρίζουν αισχρά.Ας γίνουν πρώτα επαγγελματιες και όχι αρπαχτικά που είναι.Βλέπουμε ποιοι βαράνε μύγες τώρα ας πρόσεχαν.

      Διαγραφή
    2. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ
      ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩς Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ
      ΟΜΩς ΔΕΝ ΛΥΣΗ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΘΥΜΟΣ
      ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ
      ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙΣ
      ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ
      ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ, ΟΠΟΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟ

      Διαγραφή
  2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΡΜΕΣ ΣΟΥ,ΓΙΑ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΟΠΤΙΚΕΣ . Η ΜΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΤΥΠΟΙ (ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ )ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΒΛΑΚΩΔΗ ΚΕΙΜΕΝΑ ,ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΗ ΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΝ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ(ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗΣ ΒΕΒΑΙΑ ) ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΛΑΧΝΟΥΣ- ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ –ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΩΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ –ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ,ΝΑ ΑΦΙΣΟΥΝ ΒΕΡΕΣΕΔΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΛΑ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΠΡΟΣΦΕΡΕΙ .
    ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΝΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ,ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΤΕ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ .
    ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο Ι ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΠΟΡΩ ΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΜΙΛΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ –ΦΙΛΟΣ –ΓΙΟΣ Η ΚΟΡΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ-ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ. Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΕΥΚΟΛΑ ΨΟΦΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ.
    ΚΑΛΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΘΟΝΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή