Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Τηλεθέρμανση Μεγαλόπολης: Μείωση στη χρέωση θερμικής μεγαβατώρας

Λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, το Δ.Σ. της Τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης αποφάσισε να μειώσει την χρέωση της μίας θερμικής μεγαβατώρας για την λήγουσα χειμερινή περίοδο, από 65,66€ + ΦΠΑ που ήταν η περσινή τιμή, σε 61,50€                + ΦΠΑ που αναλογεί σε έκπτωση 47% έναντι της τιμής πετρελαίου θέρμανσης για την λήγουσα χειμερινή περίοδο.   

Παρακαλούμε για την εμπρόθεσμη εξόφληση των λογαριασμών κατανάλωσης και των οφειλών, ατομικών  ή συνολικών, γιατί  σε αντίθετη περίπτωση η εταιρεία θα βρεθεί στην δυσμενή θέση να αναγκαστεί να διακόψει την παροχή ενέργειας  στον θερμικό  υποσταθμό της Τ/Θ.

Στα πλαίσια της καλής συνεργασίας παρακαλούμε όλους τους καταναλωτές να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της εταιρείας και της τήρησης των όρων της σύμβασης παροχής θερμικής ενέργειας.
Επισημαίνουμε ότι οι καταναλωτές θα πρέπει  να μεριμνούν για την προστασία και την ασφαλή λειτουργία  των εγκαταστάσεων της Τηλεθέρμανσης που βρίσκονται εντός του ακινήτου τους, όπως μόνωση σωληνώσεων-προστασία σταθμών Τ/Θ, καθαρισμός νερού του εσωτερικού δικτύου εγκαταστάσεων θέρμανσης.

Τέλος όσοι επιθυμούν  να προβούν σε ρύθμιση διακανονισμού εξόφλησης λογαριασμού  θα πρέπει πριν την λήξη του περιοδικού λογαριασμού να υποβάλλουν αίτημα στα γραφεία της επιχείρησης.   
Ευχαριστούμε όλους τους καταναλωτές μας για την καλή συνεργασία και την υποστήριξή τους στο έργο μας και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας ώστε να παρέχουμε καθαρή και φθηνή θερμότητα στη πόλη μας.


ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

 ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ  ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

8 σχόλια:

  1. Στην Πτολεμαΐδα πρέπει να έχουν κακής ποιότητας τηλεθέρμανση για να είναι το κόστος στα 42,65 ευρώ (37,74 ευρώ/MWHth ΠΛΕΟΝ ΦΠΑ 13%) και να καλύπτουν το 100% της Πτολεμαΐδας και το 90% της Κοζάνης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδω φυσικα μπαινουν ζητήματα σε σχεση με την τιμη της θερμικης μοναδας της τηλεθέρμανσης που θα πρεπει να το δει η δημοτική αρχη.
    Ακομα η δημοτική αρχή, ως ο ενας και ο μοναδικός μετοχος της εταιρειας Τηλεθερμανση ΑΕ. πρεπει να δει το υψος της αμοιβης των 1500 ευρώ (για τόσα άκουσα εγω τουλάχιστον) του προεδρου της τηλεθερμανσης που ηταν η πρωτη αποφαση που πηρε τοπ ΔΣ της επιχειρισης.
    Αλλα το κυριωτερο να ενημερωσει το λαο της περιοχής αν υπαρχει δικαστηριο σε εξελιξη που αφορά καποια παλια απευθειας αναθεση εργου της τηλεθερμανσης. Αν ναι, σε ποια φαση ευρισκεται η διαστικη αυτη υπόθεση, ποια ατομα εμπλεκονται και αν αυτα τα ατομα σημερα εχουν οποιοδήποτε ρολο στην επιχειριση Τηλεθέρμανση ΑΕ και αν αυτο ειναι ηθικα και νομικα αποδεκτό...
    Θα ηταν αφέλεια να μας πει η δημοτική αρχη οτι δεν μπορει να απαντησει σε ερωτηματα που αφορουν την Τηλεθερμανση γιατι ειναι ΑΕ. Θα θυμισω ότι ο λαος του δήμου Μεγαλόπολης πληρωνει τη λεζα και την αμοιβη του προεδρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H ΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η μείωση νομίζω οτι προκύπτει απο την μειωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης. Εόναι ανάλογη με την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης είχα ακούσει παλιότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμεις οι ηλιθιοι που δεν εχουμε τηλεθερμανση,και πληρωσαμε 2500 ευρω για πετρελαιο τι πρεπει να κανουμε?που κλαιτε σαν τις χήρες,γιατι πληρωσατε 500 ευρω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μηπως να σκεφτούμε εμεις που δεν εχουμε ποιον ψηφίσαμε?Ας προσεχαμε.

      Διαγραφή
    2. Ναι σωστά εάν ψηφίζαμε Τσιριγώτη την περίοδο 1996-2006 τώρα μάλλον θα είχαμε κι εμείς τηλεθέρμανση και δεν θα έστριβε ο αγωγός σε άλλο δρόμο στην τελευταία διασταύρωση της οδού αφήνοντας και σχολικό κτίριο εκτός δικτύου (και χρεώνεται ο δημότης και για πετρέλαιο στο σχολείο). Αυτός ήταν ο σχεδιασμός του έργου, κάλυψη - εξυπηρέτηση ψηφοφόρων. Μόνο που τέτοιες μέθοδοι σχεδιασμού έχουν ένα θλιβερό αποτέλεσμα, αυτό στο οποίο νομοτελειακά θα καταλήξει και η λειψή τηλεθέρμανση Μεγαλόπολης.
      Να πληρώνουν όλοι οι δημότες της Μεγαλόπολης για τηλεθέρμανση (θα πληρώνουν τα χρέη) χωρίς να έχουν τηλεθέρμανση. Η 3η μονάδα στις αρχές της δεκαετίας του 2020 κλείνει ενώ και τα αξιοποιήσιμα λιγνιτικά αποθέματα οδεύουν προς το μηδέν. Με τί θα λειτουργεί η τηλεθέρμανση, με πορδές;

      Διαγραφή
    3. Η Τηλεθέρμανση Μεγαλόπολης έχει μια ιδιαιτερότητα που δεν την έχουν οι άλλες Τηλεθερμάνσεις που χρησιμοποιούν θερμική ενέργεια από λιγνιτικές μονάδες: έχει ΚΑΙ Μονάδα Βιομάζας. Δεν είναι πορδές η βιομάζα. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να μπεί εμπρός και να δώσει αυτονομία στην Τηλεθέρμανση από τη ΔΕΗ. Είτε με λιόκλαρα, είτε με ξύλα από την περιοχή, μπορεί να λειτουργεί απρόσκοπτα. Το ερώτημα είναι, γιατί έως σήμερα δεν έχει τεθεί σε λειτουργία, δεδομένου ότι έχει στοιχίσει ένα κάρο λεφτά;

      Διαγραφή