Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Αστυνομικό Δελτίο: Γεγονότα Πελοποννήσου 17ης - 18ης Ιουνίου 2015


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 
ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
από 17.00 ώρα της 17.6.2015 έως 09.00 ώρα της 18.6.2015



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθησαν, χθες (17.6.2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 52 και 23 ετών αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, αποπειράθηκαν να διανοίξουν τάφο, με σκοπό να αφαιρέσουν κοσμήματα από το εσωτερικό του, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, καθώς έγιναν αντιληπτοί. Επιπλέον, κατασχέθηκαν σκαπτικά εργαλεία.
Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή
Συνελήφθησαν, χθες (17.6.2015) το βράδυ, επί της περιφερειακής οδού Λυγουριού – Ναυπλίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου και της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) Αργολίδας, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 38 και 56 ετών αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, στην Τραχειά Αργολίδας,  αφαίρεσαν από επιχείρηση ημεδαπής, μεταλλικά οικοδομικά υλικά, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια τους.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για πλαστογραφία πιστοποιητικών
Συνελήφθησαν, χθες (17.6.2015) το βράδυ, σε δύο (2) περιπτώσεις, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας και του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 34 και 27 ετών αντίστοιχα, γιατί κατείχαν και επέδειξαν στους αστυνομικούς, έγγραφα (Δελτία Αιτήσαντος Ασύλου Αλλοδαπών), τα οποία όπως προέκυψε ήταν πλαστά και κατασχέθηκαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, χθες (17.6.2015) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, ένας (1) 44χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα αφαίρεσε από κατάστημα χρήματα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του καταστήματος. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου