Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Αστυνομικό Δελτίο: Συμβάντα Πελοποννήσου 15 - 16 Ιουνίου 2015

Συνελήφθη 48χρονος ημεδαπός για ναρκωτικά στη Λακωνία

Κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης, ναρκωτικά δισκία, ζυγαριά ακριβείας κ.α.



Συνελήφθη, χθες (15.6.2015) το απόγευμα, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας (1) 48χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.


Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του 48χρονου, βρήκαν συνολικά και κατάσχεσαν:

Ποσότητα ηρωίνης, βάρους -24,1- γραμμαρίων. 
Έξι (6) δισκία, που εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά. 
Ζυγαριά ακριβείας. 
To χρηματικό ποσό των -385- ευρώ. 
Κινητό τηλέφωνο. 

Ο 48χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.


-------------------


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 
ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
από 17.00 ώρα της 15.6.2015 έως 09.00 ώρα της 16.6.2015



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, μία (1) περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπής, η οποία είχε γίνει την 29.5.2015 στο Άργος Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 45χρονου ημεδαπού, για κλοπή, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν άγνωστο συνεργό του.
Σύλληψη δύο (2) ατόμων για ναρκωτικά
Συνελήφθη, χθες (15.6.2015) το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου και της  Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, δύο (2) ημεδαποί, μία 25χρονη και ένας 22χρονος, γιατί κατείχαν μικροποσότητα ηρωίνης και -7- δισκία, που εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και για ψευδή ανωμοτί κατάθεση
Συνελήφθη, χθες (15.6.2015) πρωινές ώρες, στο Σολομό Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, όπως (1) 31χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, γιατί σε έλεγχο που έγινε σε όχημα που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, -200- πακέτα τσιγάρων που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης, καθώς και -368-  είδη λιανεμπορίου (γυαλιά, είδη ρουχισμού, αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων κ.α.), για τα οποία δεν επέδειξε τα σχετικά παραστατικά-τιμολόγια αγοράς. Επιπλέον, ο 31χρονος δήλωσε στους αστυνομικούς ψευδή στοιχεία ταυτότητας, ενώ οδηγούσε το ανωτέρω όχημα στερούμενος αδείας ικανότητας οδηγήσεως.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, χθες (15.6.2015) το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, ένας (1) 18χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, προχθές (14.6.2015) το βράδυ, στη Σπάρτη Λακωνίας, αφαίρεσε χρήματα, φωτογραφική μηχανή και διάφορα έγγραφα, από όχημα ημεδαπής. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, χθες (15.6.2015) το απόγευμα, στην επαρχιακή οδό Νεάπολης – Κεραμωτής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, ένας (1) 32χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους -5,7- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης
Συνελήφθη, χθες (15.6.2015) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας (1) 35χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Θήβας, για ληστεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου