Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Σήμερα η σύσκεψη 26 Δημάρχων για τα σκουπίδια Πελοποννήσου στο Μαξιμου


26 Δήμαρχοι Πελοποννήσου + 4 Υπουργοί σήμερα στο Μαξίμου
για τα απορρίμματα της Πελοποννήσου

Η συνάντηση θα  πραγματοποιηθεί υπό την προεδρία του Αλέκου Φλαμπουράρη, υπουργού Επικρατείας  ενώ οι υπουργοί θα παρουσιάσουν στους δημάρχους το τελικό σχεδιασμό της συμφωνίας με την ΤΕΡΝΑ, μετά τις τροποποιήσεις των όρων της ΣΔΙΤ που είχε προωθήσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ενδιαφέρον ιδιαίτερα έχουν τα όσα αφορούν την Μεγαλόπολη
Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης Δ. Παπαδόπουλος  παρίσταται στην συνάντηση.
Λαμβάνοντας υπόψη τα όσα έχουν καταγραφεί με δηλώσεις, αλλά και μέσω του σχεδιασμού του νέου ΕΣΔΑ, που εμπλέκουν την περιοχή των Ορυχείων ΔΕΗ Μεγαλόπολης στην διαχείριση του υπολείμματος, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα όσα "νέα" θα φέρει ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης


Σε δήλωση του ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας παρατήρησε ότι οι δήμοι της Πελοποννήσου θα πρέπει να κινηθούν ενωτικά σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων. 
 Εμείς έχουμε πάρει εδώ μια απόφαση ως Δημοτικό Συμβούλιο και την απόφαση αυτή θα υποστηρίξω». Ανέφερε, ακόμα, ότι «μετά από 30 χρόνια, μία ιστορία, η οποία έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο την Πελοπόννησο πρέπει επιτέλους να τελειώσει, πάντοτε προτάσσοντας τα συμφέροντα του κόσμου που εκπροσωπούμε όλοι και του θεσμού που εκπροσωπούμε ιδιαιτέρως. Σε κάθε περίπτωση, εγώ θα προσπαθήσω να συμβάλω ώστε να κινηθούμε ενωτικά».

3 σχόλια:

  1. Μόνο ενδιαφέρον; θρίλερ κανονικό
    και τι σκέφτεται ο δήμαρχος μας;
    σκοπεύει να μας πει και πότε;
    γιατί αν μείνουμε σε όσα λένε οι "δεινόσυροι" της αυτοδιοίκησης θα μας θάψουνε μαζί με τα σκουπίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεινόσαυροι ενοούσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ. ΗΞΕΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΕΜΩ ΘΝΗΞΕΙΣ... ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΛΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ... ΠΡΙΝ Ή ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΥΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή