Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Δήμος Μεγαλόπολης: Τακτικό Δ.Σ. στις 10 Ιουνίου


Σε τακτική Συνεδρίαση καλεί ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεγαλόπολης τα μέλη.
Το Δ.Σ. θα λάβει χώρα, την Τετάρτη, 10 Ιουνίου, στην αίθουσα συμβουλίων του δημαρχείου Μεγαλόπολης, ώρα 19.30.

Για να δείτε τα θέματα κάντε κλικ εδώ:

3 σχόλια:

  1. Το θέμα 9 οφείλει τουλάχιστον η αντιπολίτευση να το καταψηφίσει. Τα χρήματα είναι πάρα πολλά γι αυτές τις εποχές. Ας πήγαιναν το πολύ 2 και να "μετέφερα" αυτά που θα μάθαιναν. Γιατί να πληρώσουμε τις διακοπές τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣΤΡΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ9 Ιουνίου 2015 στις 5:54 μ.μ.

    Γιατί ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης κ. Βασίλειος Χίνης, δεν εκπληρώνει ευσυνείδητα τα καθήκοντά του, εφ΄ενός μεν τόσο σύμφωνα με διατάξεις των άρθρων του Ν. 3852/2010 [ ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ], όσο με τον ΟΡΚΟ που έχει δώσει ? δηλαδή να υπηρετεί και να υπερασπίζετε το δημόσιο συμφέρον!!!
    Γιατί κ. Πρόεδρε δεν σέβεστε τα λεφτά με τα οποία αμείβεστε ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, δηλαδή τα λεφτά του έλληνα φορολογούμενου, ο οποίος σήμερα στάζει αίμα και στερείται ακόμη και βασικά αγαθά για την διαβίωσή του, για να πληρώσει την εφορία του ?
    Γιατί κ. Πρόεδρε επί εννέα και πλέον μήνες αρνείστε να φέρεται για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης, την από 29.07.2014 ΕΝΣΤΑΣΗ μου, η οποία κοινοποιήθηκε αυθημερόν στο Δήμο Μεγαλόπολης και υποβλήθηκε νόμιμα σύμφωνα με το διατακτικό της υπ΄αριθμόν 131/2014 ΑΠΟΦΑΣΗΣ του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεγαλόπολης στον Δήμο Μεγαλόπολης και αφορά την καταπάτηση της Δημοτικής Περιουσίας του Δημοτικού Σχολείου Λυκοσούρας.[ Η παραπάνω απόφαση κ. Πρόεδρε για να γνωρίζετε, ελήφθη μετά απο ένα τιτάνιο αγώνα μου για να προστετεύσω την Δημοτική Περιουσία του Δημοτικού Σχολείου Λυκοσούρας και ο Δήμος Μεγαλόποληςαπέκτησε μία περιουσία 4.245,28 τ.μ. την οποία δεν γνώριζε με ακρίβεια]
    Τι είναι αυτό που σας εμποδίζει τόσους μήνες και δεν το φέρνεται το θέμα αυτό για συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο? Τίνος συμφέροντα εξυπηρετείται κ. Πρόεδρε, του Δήμου ή κάποιου άλλου - άλλων ? Ποια είναι η ανώτερη προθεσμία που προβλέπεται από τον Νόμο κ. Πρόεδρε, για να εισάγετε ένα θέμα για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο ?
    Μήπως πρέπει να κλείσει χρόνος, γιατί όπως λέει και η παροιμία, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ.
    Από που απορρέει το δικαίωμά σας κ. Πρόεδρε, την μία να ξεχνάτε να στέλνετε τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για έλεγχο νομιμότητας, την άλλη να μην φέρνεται τα θέματα για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ ο κόσμος καίγεται ....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή