Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Δ. Κουτσούλης: : Η πρότασή μας για την επόμενη Κυριακή. Μία καταγγελία και μία παράκληση

Φίλες και φίλοι, απομένουν 4 ημέρες μέχρι την εκλογή του νέου περιφερειάρχη την Κυριακή 15 Οκτωβρίου. 

Όσοι με ξέρετε χρόνια, και όσοι με παρακολουθήσατε κατά την προεκλογική περίοδο, γνωρίζετε ότι είμαι ο τελευταίος, ο οποίος θα υπερασπιζόταν την πολιτική «προβατοποίηση», της κοινωνίας. Δεν θεωρώ τους πολίτες, πολιτικούς ραγιάδες. Μακριά από εμένα οι γραμμές και οι κατευθύνσεις. Είμαι ο τελευταίος που θα κάνω τον πολιτικό κηδεμόνα στην Πελοπόννησο, και τον πολιτικό της σωτήρα. Ως εκ τούτου, σας καλώ αφενός μεν την Κυριακή, να συμμετέχετε στις εκλογές. Η αποχή δεν είναι λύση! Κατά δεύτερον, σας καλώ να κρίνετε εσείς ποιος από τους δύο υποψηφίους, οι οποίοι προκρίθηκαν, μετά από δική σας επιλογή, ότι είναι ο καλύτερος.Και αυτόν να τον επιλέξετε. Και να είστε βέβαιοι, ότι όπως και να είναι εμείς θα είμαστε δίπλα στα θετικά και απέναντι σε ότι θεωρούμε αρνητικό. Όχι με ένα «ξερό» και στείρο πολιτικό λόγο, αλλά με επιχειρήματα και προτάσεις για το καλό της Πελοποννήσου.

Καταγγέλλω σήμερα, πάρα πολλούς οι οποίοι καλούν τους πολίτες στα τηλέφωνα και ισχυρίζονται ότι το ΠΑΣΟΚ στηρίζει συγκεκριμένη υποψηφιότητα. Το ΠΑΣΟΚ, δεν δανείζεται και δεν παραχωρείται. Αυτοί είναι που πρέπει να καταλάβουν ότι το ΠΑΣΟΚ α λα καρτ, πέθανε την προηγούμενη Κυριακή. Σήμερα, έχει δική του παράταξη και σήμερα προχωράμε.
Επίσης, θα ήταν προτιμότερο, αντί να χάνονται ώρες στα τηλέφωνα, αντί να χάνονται ώρες πιέζοντας τους πολίτες, για το τι θα πουν την Κυριακή με την ψήφο τους, καλό θα είναι επιτέλους, να ακουστεί προγραμματικός λόγος. Ναακούσουμε τους 2 υποψήφιους περιφερειάρχες, σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που έχει απομείνει, έστω και με έναν τηλεοπτικό διάλογο μεταξύ τους, έτσι ώστε ο Πελοποννησιακός λαός, να κρίνει και να αποφασίσει.

Μακριά από εμάς οι συμμαχίες που πλήγωσαν στο παρελθόν, μακριά από εμάς οι συμπράξεις που μπορεί επίσης να πλήγωσαν στο παρελθόν. Να ξέρετε ότι εμείς, είμαστε εκεί που μας τοποθέτησε ο Πελοποννησιακός λαός. Μακριά από εμάς οι υπόγειες διαβουλεύσεις και διαπραγματεύσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου