Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: Δήλωση για τα αποτελέσματα των εκλογών (Μεγαλόπολη)

Το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου ανέδειξε νέο δήμαρχο Μεγαλόπολης τον Κώστα Μιχόπουλο.

Το βράδυ της Κυριακής, όταν το αποτέλεσμα ήταν πλέον μη ανατρέψιμο για εμάς, ο επικεφαλής του συνδυασμού μας κ. Σταύρος Τσίχλης μαζί με τους υποψηφίους του αποφάσισαν, όποιος κι αν ήταν ο νικητής των εκλογών, να  τον συγχαρούν από κοντά, σηματοδοτώντας έτσι την ύπαρξη ενός πνεύματος  πραγματικής συνεργασίας και ριζικής αλλαγής στα ως τώρα δεδομένα στα Δημοτικά Συμβούλια και τις αποφάσεις τους προς όφελος των πολιτών.
Ο πολιτικός πολιτισμός και το ήθος επιβάλλουν την παραδοχή της ήττας με αξιοπρέπεια και την καλή συνεργασία με την επόμενη δημοτική αρχή για το καλό και την ανάπτυξη του τόπου.

Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας που εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, η οποία θα εκπροσωπηθεί στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο με δύο συμβούλους.
 Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες που αποφάσισαν να λάβουν μέρος σ’ αυτό το ταξίδι και αγωνίστηκαν έντιμα και με πάθος σε όλη την προεκλογική περίοδο.

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ θα συνεχίσει να είναι παρούσα και να καταθέτει τις προτάσεις της, για να οδηγηθεί το λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης στην πρόοδο και την ευημερία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου