Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΗΣ Γ’ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΕΛ ΜΕΓ/ΛΗΣ

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Μεγαλόπολης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων εκπαιδευτικών πραγματοποίησε εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του Γενικού Λυκείου.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 15/6/2023 προς τιμή των μαθητών/τριών της Γ΄ Λυκείου που αποφοίτησαν.

Άλλος ένας χρόνος μαθητικής ζωής τελείωσε κλείνοντας όμως και έναν κύκλο 12ετούς μαθητείας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Στην εκδήλωση εκ μέρους του συλλόγου Διδασκόντων μίλησε ο κ Νίκος Κατσούλας (διευθυντής του ΓΕΛ ) ο οποίος έκανε αναδρομή στη 12ετή πορεία των παιδιών , στα εφόδια που δίνει το σχολείο στους μαθητές δίνοντας τους ευχές για το μέλλον . Για τον σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων μίλησε η κ. Κλαίρη Τρουγκάκου –Χίνη (πρόεδρος) όπου ανάφερε την σημαντική προσφορά και στήριξη των γονέων κηδεμόνων καθ όλη την διάρκεια της μαθητείας των παιδιών τονίζοντας ότι καμία προσπάθεια και κανένα αποτέλεσμα δεν αποτελούν χαμένο χρόνο.

Στους απόφοιτους μαθητές δόθηκαν : αναμνηστική ομαδική φωτογραφία (σε κορνίζα) των μαθητών της Γ Λυκείου και δίπτυχο με τα απολυτήρια τους .
Στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους , οι γονείς και συγγενείς των παιδιών , καθηγητές τους , καθώς και οι νυν και πρώην διευθυντές των: ΕΠΑΛ , Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου.
Τα μέλη του συλλόγου προσέφεραν κεράσματα σε όλους τους παρευρισκομένους.
Μια εκδήλωση που τα είχε όλα: ευχές χαρά, γέλια ,συγκίνηση , μουσική, χορό ..

Αγαπημένη μας παιδιά διεκδικείστε το μέλλον σας με αισιοδοξία σιγουριά και πίστη στις δυνάμεις σας!!!
Εκ του ΔΣ του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου