Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Αθ. Χριστογιαννόπουλος: 3 νέοι υποψήφιοι στον συνδυασμό "Βήμα στο Αύριο"

Τρεις νέοι συνεργάτες προστέθηκαν σήμερα στο συνδυασμό μας «Βήμα στο Αύριο».


Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καράτουλα Σωτήριος Σταυρόπουλος,
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κάτω Καρυών Παναγιώτης Γκίκας,
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Εκκλησούλας Δημήτριος Μπάζιος
εκτιμώντας την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για την βελτίωση της κατάστασης των χωριών μας συντάσσονται μαζί μας και συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας.


Τους καλωσορίζω και τους εύχομαι καλή επιτυχία!
Αθ.Χριστογιαννόπουλος
Επικεφαλής  στο συνδυασμό "Βήμα στο Αύριο"





5 σχόλια:

  1. Όλοι οι πολιτικοί φορείς και τα κόμματα έχουν αναστείλει τις δραστηριότητες τους , αφού έχουμε τριήμερο πένθος στην χώρα , λόγω του χειρότερου ναυαγίου στην χώρα μας , με δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες αγνοούμενους.
    Ο μόνος που δεν καταλαβαίνει και δεν έχει την ευαισθησία μπροστά σε αυτή τη τραγωδία, είναι ο δήμαρχος μας, θα μπορούσε να περιμένει 2 μέρες και να ανακοινώσει τους 3 προέδρους. Αμ δε! Γιαυτόν δεν μετράει τίποτα, μόνο η παράταξη του και η καρέκλα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΆΛΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ
      ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ
      ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

      Διαγραφή
    2. "Το χειρότερο ναυάγιο στη χώρα μας" λες κύριε/α, αλλά θα πρέπει να γνωρίζεις πως έχει προηγηθεί τουλάχιστον το ναυάγιο στη Φαλκονέρα, το 1966 με περίπου 280 νεκρούς.
      Βεβαίως, δε μπαίνουν στο ζύγι οι άτυχοι πνιγμένοι συνάνθρωποί μας, είτε Έλληνες είτε αλλοδαποί, αλλά ΕΝΑ είναι βέβαιο: το πένθος αφορά τους οικείους τους και μόνον. Ούτε σένα κόπηκε η όρεξη, ούτε η δική μου, ούτε του Χριστογιαννόπουλου, ούτε του Μιχόπουλου ούτε και του Μητσοτάκη...Αλίμονο στους οικείους των νεκρών!

      Διαγραφή
    3. Kαλό είναι όταν γράφετε ένα σχόλιο και μια απάντηση, να γνωρίζετε και τα πραγματικά δεδομένα. Το τριήμερο πένθος ξεκίνησε την Τετάρτη 14 Ιουνίου. Η ανακοίνωση του Χριστογιαννόπουλου έγινε στις 15 Ιουνίου και του Μιχόπουλου στις 17. Αν είχε γίνει μέσα στο τριήμερο σαφέστατα και θα ίσχυε και για αυτόν. Δεν ανακοινώθηκαν την ίδια ημέρα. Άλλη φορά να γράφετε τουλάχιστον και καμιά αλήθεια.

      Διαγραφή
    4. ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΜΙ ΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΜΙΑ ΚΑΤΩ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ

      Διαγραφή