Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΟΥ ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨


Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το 2023 ο ¨ΠΕΛΑΣΟΣ¨ Μεγαλόπολης για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ καθώς το Σάββατο αγωνίστηκε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο κλειστό της Μεγαλόπολης. 
Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην άμυνα και την ομάδα των Μολάων να εμφανίζεται αρκετά δυνατή στον αγωνιστικό χώρο παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με 13-15. Η είσοδος των μικρών Γιαννόπουλου , Κουκουλά και η άνοδος του Καντέλη άλλαξε τα δεδομένα , η ομάδα της Μεγαλόπολης αύξησε την πίεση στην αντίπαλη ομάδα που πλέον έβρισκε πολύ δύσκολα το δρόμο προς το καλάθι.
Το επί μέρους 26-13 δείχνει την διαφορά στην θέληση αλλά και στην ποιότητα που φαίνεται ότι έχει φέτος ο ¨ΠΕΛΑΣΓΟΣ¨ ,ενώ τα νέα παιδιά έχουν δέσει απόλυτα με τους μεγαλύτερους βγάζοντας υγεία και ωραίο μπάσκετ.
Η είσοδος του Δαλάτση στον αγωνιστικό χώρο το τρίτο δεκάλεπτο έδωσε περισσότερη ενέργεια στην ομάδα που πλέον είχε καταλυτικά επικρατήσει σε όλους τους τομείς .
Καλή άμυνα ,απόλυτο έλεγχο στα ριμπάουντ και ενέργεια στην επίθεση εκτόξευσαν την διαφορά στους 19 πόντους και στην ουσία τέλειωσαν το παιχνίδι.
Το τελικό 74-51 έδωσε μια ακόμη νίκη στην ομάδα της Μεγαλόπολης που για ένα ακόμη παιχνίδι είδε τους νέους αθλητές (Καντέλης-Βούλγαρης-Μπουγάς –Κουκουλάς –Μανιάτης –Γιαννόπουλος ) να βγαίνουν μπροστά και να είναι οι καθοριστικοί παράγοντες του παιχνιδιού.
 Επόμενος αγώνας το προσεχές Σάββατο στην Αρεόπολη με αντίπαλο το ισχυρό φέτος ΓΥΘΕΙΟ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καρδαράς- Μητσέας.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-15 / 39-28 / 58-39 / 74-51 .
ΠΕΛΑΣΓΟΣ Μ ΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ (Τσατσουλής- Μανιάτη): Γιαννόπουλος -Κουκουλάς –Μανιάτης -Καντέλης - Μπουγάς - Δαλάτσης - Βούλγαρης - Καραμπάτσος - Αναστασόπουλος - Τσίρμπας - Στριγγλής - Φραγγέας .
ΑΠΟΕΛ (Μαζαράκης): Πριφτάκης - Μάμμας - Μαζαράκης- Μιχελάκης - Λάγγης - Κατσουρίνης Ε. - Ρήγας - Κατσουρίνης Θ. - Κοκκινάκος.


Βαθμολογία Α1΄ Κατηγορίας Ανδρών 2022-2023


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου