Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Μεγαλόπολη: ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ‘’ΚΑΛΛΙΣΤΩ’’

Ο σύλλογος γυναικών ¨ΚΑΛΛΙΣΤΩ ¨το καλοκαίρι στις 22/8/2022 στα πλαίσια των δράσεων του, πραγματοποίησε φιλανθρωπικό BAZZAR. Όπως είχαμε ανακοίνωση τα έσοδα θα διατεθούν σε ανάγκες παιδιών του Δήμου μας.

Για το σκοπό αυτό μέλη του ΔΣ του συλλόγου μας επισκέφτηκαν τα σχολεία της πόλης μας συνομίλησαν με τους Διευθυντές και κατέγραψαν τις ανάγκες των παιδιών οι οποίες εντοπίζονται κυρίως σε γραφική ύλη .

Για το λόγο αυτό το ΔΣ του συλλόγου ¨ΚΑΛΛΙΣΤΩ¨ αποφάσισε να ¨υιοθετήσει ¨ και κάλυψε τις ανάγκες των σχολείων σε γραφική ύλη , του 2ουΔημοτικού, του 4ου δημοτικού Σχολείου της πόλης μας όπως αυτές κατεγράφησαν από τους Διευθυντές και τον σύλλογο Διδασκόντων Εκπαιδευτικών των παραπάνω σχολείων.
Επίσης ο σύλλογος μας βρίσκεται σε επικοινωνία και με τους Διευθυντές του Γυμνασίου και των Λυκείων προκειμένου να καλύψει και ατομικές ανάγκες παιδιών (ένδυσης , υπόδησης κλπ. ) όπου χρειαστεί και παραστεί ανάγκη .

Ο σύλλογος γυναικών ¨ΚΑΛΛΙΣΤΩ¨ στο πνεύμα της αλληλεγγύης της υποστήριξης και της φιλανθρωπίας που επιβάλλει η εποχή μας θα συνεχίσει το έργο του .

Εκ του ΔΣ του συλλόγου
Η πρόεδρος                                                Η γραμματέας
Ολγα Ανδρίτσου                                   Κλαίρη Τρουγκάκου Χίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου