Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Ευχαριστήρια επιστολή Προέδρου Ίσαρη για την κατάσβεση πυρκαγιάς προς:

Προς
α/ Δήμαρχο Μεγαλόπολης, κ. Χριστογιαννόπουλο
β/ Αντιπεριφεριάρχη Αρκαδίας, κ. Λαμπρόπουλο
γ/ ΔΕΗ Μεγαλόπολης


Μετά τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο χωριό μας κατά τις πολυμέτωπες πυρκαγιές που αναπτύχθηκαν και κινδύνευσε το ιστορικό & παραδοσιακό Ίσαρι, κινητοποιήθηκε άμεσα ο Δήμος μας, ο οποίος με τη συνεργασία της Περιφέρειας Αρκαδίας και της ΔΕΗ έστειλε τα απαραίτητα μηχανήματα για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών γύρω από το χωριό, καθώς και πυροσβεστικά οχήματα του Δήμου Μεγαλόπολης, με αποτέλεσμα να αποφευχθούν τα χειρότερα για τον Ίσαρι και να εκμηδενιστεί ο κίνδυνος εξάπλωσης της πυρκαγιάς προς το προσκύνημα της Αγίας Θεοδώρας και το γειτονικό χωριό Βάστα.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχό μας κ. Χριστογιαννόπουλο, τους Αντιδημάρχους, τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Λαμπρόπουλο, τους χειριστές των μηχανημάτων και φυσικά τους κατοίκους του χωριού που με ζήλο και αυταπάρνηση προσφέρθηκαν στη δύσκολη αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.
Ευελπιστούμε ότι αυτό το ενδιαφέρον που δείξαμε όλοι για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, θα γίνει το ξεκίνημα για την ανάδειξη του παραδοσιακού Ίσαρι ώστε το χωριό μας, αλλά και το προσκύνημα της Αγίας Θεοδώρας να αποκτήσουν την ανάδειξη που τους αξίζει.


Ο πρόεδρος του Δ.Δ. Ίσαρη
κ. Νικόλαος Κερασιώτης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου