Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Δυστυχώς ακυρώθηκε το Παγκόσμιο Junior Motocross στη Μεγαλόπολη

Η Παγκόσμια Ο μοσπονδία Μοτοσυκλέτας  (FIM) και η Infront Moto Racing ενημερώνουν ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior Motocross που είχε προγραμματιστεί για τις 8-9 Αυγούστου φέτος στην Μεγαλόπολη, δεν θα διεξαχθεί φέτος.


"Λόγω της πανδημίας του Covid-19 και των περιορισμών που έχει επιφέρει παγκοσμίως πολλά αθλητικά γεγονότα του 2020 αναπρογραμματίστηκαν για μεταγενέστερες ημερομηνίες. 
Όμως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior Motocross το οποίο αφορά σε νεαρούς αθλητές από όλο τον κόσμο δεν μπορεί να μεταφερθεί σε ημερομηνίες μετά το τέλος Αυγούστου δεδομένου ότι οι αθλητές/τριες 10-17 ετών θα είναι πλέον στα σχολεία τους, στην εκπαίδευσή τους η οποία και είναι η απόλυτη προτεραιότητα.

Κοιτάμε πλέον μπροστά, στο 2021 που θα ξαναζήσουμε αυτήν την τόσο σημαντική διοργάνωση.
Ευχαριστούμε την FIM, τον διοργανωτή (ΑΡΗΣ-ΑΛΜΑ) όπως και τους αθλητές και τους θεατές για την υποστήριξή τους αυτή την δύσκολη περίοδο."

5 σχόλια:

  1. Κρίμα χάθηκε το φαγοπότι απο κάποιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΙΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ... ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ Η ΑΛΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΡΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ

      Διαγραφή
    2. Τρεξιμο?Χα χα χα. Τόσο φτύσιμο και νομίζετε οτι ψιχαλίζει.Ούτε για να βγάλετε το Τσιρηγώτη δηδήμαρχο δεν κάνετε.Θα σας μείνουν οι φωτογραφίες με το Τατούλη και τα σαλιαρίσματα με αυτους που ισοπέδωσαν το λεκανοπέδιο.

      Διαγραφή
    3. ΟΠΑ ΟΠΑ ΚΟΨΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΜΗΝ ΣΚΙΣΤΕΙ ΚΑΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ

      Διαγραφή
    4. Αγαπητέ φίλε 10 Ιουνίου 2:27μ.μ.
      Στο σχόλιο που απαντάς δεν αναφέρεται πουθενά στην αλμα. Μπορεί να αναφέρεται στην παγκόσμια ομοσπονδία ή στην ελληνική ομοσπονδία ή στην περιφέρεια, ή και σε όλους τους εμπλεκομένους.Και σίγουρα τα ποσά που παίζουνε σε παγκόσμιους αγώνες είναι ποσά που ζαλίζουν λόγο μεγέθους.Οπότε στην περίπτωση σου πάει γάντι η παροιμία ότι όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται.
      Όσο για το τρέξιμο που ανέφερες σίγουρα ζείς σε άλλη πόλη,μην σου πω και σε άλλον πλανήτη.Ο σύλλογος αυτός βρίσκεται σε πλήρη απραξία.Εκτός κι αν μια οικογενειακή σύμπραξη δυο και τριών ανθρώπων και κουμπάρων,θεωρούμε πως είναι σύλλογος,τότε μιλάμε για παγκόσμια πρωτοτυπία.Και να είχε κάποιο αποτέλεσμα πέρα του μηδενός πάει στο διάολο. Και να είχε κάποιο αποτέλεσμα ας προσπερνούσαμε αυτό το απαράδεκτο οικογενιοκρατικό στυλάκι και την λογική του μαγαζάκι μου είναι και κάνω ότι γουστάρω.
      Ως συλλογικότητα όμως ούτε καν υφίσταται κι αυτά είναι τα λόγια των ίδιων δυο-τριών που ασχολούνται ελάχιστα.
      Όλα θέλουν τρέξιμο,τίποτε δεν γίνετε χωρίς κόπο αλλά εδώ μιλάμε για ένα σύλλογο υπό διάλυση,που ξαναλέω ότι οι ίδιοι παραδέχονται κι αυτό διαδίδουν δεξιά κι αριστερά.
      Και η θλιβερή πραγματικότητα είναι πως δεν έχουν προσφέρει τίποτα σε αυτό που ευαγγελίζονται και κατά συνέπεια σε αυτόν τον τόπο.
      Η λεγόμενη πίστα είναι μόνιμα κλειστή.Κάθε χρόνο όλο και πιο κλειστή,ενώ θα έπρεπε κάθε σαββατοκύριακο να είναι ανοιχτή με κόσμο στην πόλη μας.
      Το μόνο που γίνετε είναι κάποιοι ελάχιστοι αγώνες που έτσι κι αλλιώς γινόντουσαν πάντα από άλλους συλλόγους κι αν δεν υπήρχε η αλμα πάλι θα γινόντουσαν.Τρομερή επιτυχία.
      Όταν δεν έχεις καμιά επαφή με το περιβάλλον που ευαγγελίζεσαι κι έχεις κρυμμένα άλλα πράγματα στο μυαλό σου θέλοντας να ηγηθείς χωρίς να έχεις καμιά ικανότητα,αυτά είναι τα αποτελέσματα.Όπως έστρωσαν ας κοιμηθούν.Το κακό είναι όμως ότι το κάνουν σε περιουσία που δεν είναι δική τους όπως νομίζουν,αλλά δική μας.
      Αυτή η ξεχαρβαλομένη εικόνα όμως είναι η χώρα μας και γι'αυτό είναι πίσω σε όλα τουλάχιστον για 100 χρόνια.

      Διαγραφή