Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Τηλεθέρμανση Μεγαλόπολης " απρόσκοπτη 24ωρη λειτουργία μας, έως την επαναλειτουργία της 3 Μονάδας"

Μεγαλόπολη, 29.12.2019 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εχθές το απόγευμα, Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, η Λιγνιτική Μεγαλόπολης Α.Ε. ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης Α.Ε. ότι, λόγω της επάρκειας ηλεκτρικής ισχύος στο διασυνδεδεμένο δίκτυο της ηπειρωτικής χώρας, η Ρ.Α.Ε. δεν είχε για την 29/12/2019 συμπεριλάβει στις λειτουργούσες μονάδες, την μοναδική σε λειτουργία λιγνιτική Μονάδα 3 του λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης, η οποία θα τίθετο εκτός λειτουργίας στις 24:00 του Σαββάτου, για χρονικό διάστημα που δε διευκρινίστηκε επακριβώς. Για τον ίδιο λόγο επρόκειτο να τεθούν εκτός λειτουργίας και λιγνιτικές μονάδες της Δυτικής Μακεδονίας.

Άμεσα, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης και ο Πρόεδρος της Τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης Α.Ε., με συντονισμένες ενέργειες ήρθαν σε επαφή με τη Διοίκηση της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης, την Διοίκηση της Δ.Ε.Η. Α.Ε. και την Ηγεσία του Υπουργείου Ενέργειας, προκειμένου να αποφευχθεί άμεσα το πρόβλημα στην τροφοδοσία του συστήματος Τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης.

Αποτέλεσμα των ενεργειών ήταν η δέσμευση της διοίκησης της Δ.Ε.Η. Α.Ε. και της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης Α.Ε., για δωρεάν προμήθεια πετρελαίου από τη Λιγνιτική Μεγαλόπολης Α.Ε., ικανής ποσότητας για λειτουργία επί 24ώρου βάσεως του συστήματος Τηλεθέρμανσης, για όσο διάστημα παραμείνει εκτός λειτουργίας η Μονάδα 3 Μεγαλόπολης.

Μετά τα παραπάνω, ενημερώνονται οι καταναλωτές του συστήματος Τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης, να μην ανησυχούν, γιατί δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα στην τροφοδοσία των ιδιοκτησιών τους με θερμική ενέργεια.

ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου