Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Απολογισμός πεπραγμένων Συλλόγου Ζώνης για το 2015


ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2015

Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι της Ζώνης, με τον ερχομό του νέου έτους 2016, κάνουμε τον ετήσιο απολογισμό μας και καταγράφουμε τα πεπραγμένα μας, έργα και δραστηριότητες, που με την δική σας βοήθεια και συμμετοχή, ο Σύλλογός μας πραγματοποίησε μέσα στο 2015. Αναλυτικότερα:

· 21-02-2015. ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤ΄ «ΑΛΩΝΙΑ».

· 03-03-2015. ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ «ΠΗΓΑΔΙΑ» ΜΕ ΔΑΠΑΝΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

· 17-03-2015. ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΣΗΜΕΙΟΥ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΞΩΚΛΗΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΝ ΒΟΥΝΕΝΟΙΣ.

· ΠΑΣΧΑ 2015. ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΥΧΕΤΗΡΙΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.

· 26-04-2015. ΔΡΑΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΚΑΙ ΦΥΤΕΥΣΗ ΔΕΚΑΔΩΝ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ «ΑΛΩΝΙΑ».

· 06-05-2015. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΔΩΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΠΑΚΙΩΝ (ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ) ΚΑΙ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.

· 10/11-05-2015. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ, ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΚΑΙ ΦΥΤΕΥΣΗ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ «ΠΗΓΑΔΙΩΝ».

· 16-08-2015. ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΟ «ΖΩΝΑΤΑΙΪΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ».

· 10-09-2015. ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΙΝΘΟΚΤΙΣΤΗΣ ΒΡΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΛΟ ΤΟΥ ΞΩΚΛΗΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΝ ΒΟΥΝΕΝΟΙΣ.

· 29-09-2015. ΕΚ ΝΕΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤ΄ «ΑΛΩΝΙΑ» ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

· 25-09-2015. ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΞΩΚΛΗΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΝ ΒΟΥΝΕΝΟΙΣ.

· 15-10-2015. ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ Α΄ ΦΑΣΗΣ ( ΣΚΥΡΟΔΕΤΗΣΗ ) ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΙΝΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ «ΒΡΥΣΟΥΛΙΑ» ΜΕ ΙΔΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

· 24-10-2015. ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016 ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

· 26-10-2015. ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤ΄ «ΑΛΩΝΙΑ».

· ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2015. ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΕ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ, ΦΥΤΕΥΣΗ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΣΤΑ ΠΑΡΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ, ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΥΧΕΤΗΡΙΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

· 27-12-2015.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ – ΤΣΑΪ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤ΄ «ΑΛΩΝΙΑ».

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015. ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΝΤΟΥΛΑΠΙΩΝ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤ΄ «ΑΛΩΝΙΑ». ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΑΠΑΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΥΤΗ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΣΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ.

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ 2015, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, Η ΕΠΙΣΚΕΨΗΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΙΣ 43.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠ’ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΗΤΑΝ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ, ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ, ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ. ΤΕΛΟΣ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΣΕ ΑΠΟΨΙΛΩΣΕΙΣ, ΣΕ ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΓΕΝΙΚΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ( ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΣΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ, ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΣΤΑ ΞΩΚΛΗΣΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟΥ).

Σε μια εποχή δύσκολη για την πατρίδα μας και όλους εμάς, όπου οι οικονομικές δυνατότητες είναι πλέον περιορισμένες, που δυστυχώς ο τόπος μας φθίνει δημογραφικά και οι ανθρώπινες σχέσεις δοκιμάζονται, στον «ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΖΩΝΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ» προσπαθούμε «να κρατήσουμε την φλόγα αναμμένη", να ομορφύνουμε τον τόπο μας, να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας, να διατηρήσουμε την κοινωνική συνοχή μας, με σεβασμό στις αξίες και τις παραδόσεις της Πατρίδας μας.

Είμαστε πλέον λίγοι και δεν μας περισσεύει κανείς. Ότι έχει κάνει μέχρι τώρα ο Σύλλογος μας και ότι πρόκειται να γίνει, στηρίζεται αποκλειστικά στην δική σας συμμετοχή, αγαπητοί συμπατριώτες, συγχωριανοί και φίλοι της Ζώνης.

Σας καλούμε και την νέα χρονιά, να στηρίξετε τις προσπάθειές μας με την ενεργή συμμετοχή σας στα δρώμενα του Συλλόγου και όλοι μαζί να δώσουμε τον καλό αγώνα για την πρόοδο του χωριού μας και των ανθρώπων του. Και το 2016 όλοι μαζί, συνεχίζουμε…

Σας ευχαριστούμε πολύ,
Το Δ. Σ. του Συλλόγου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου