Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε κάνει ερώτηση για το Κ.Υ. Μεγαλόπολης!!!


Κυρία Δημητρακοπούλου,

Με αφορμή την απάντηση που έδωσε ο Δήμος Μεγαλόπολης, σχετικά με τα προβλήματα που αφορούν το Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:
Η κοροϊδία, όσον αφορά ΚΑΙ στα προβλήματα του Κ.Υ. Μεγαλόπολης, είναι διαχρονική! Σας αποστέλλω ερώτηση που είχαν υποβάλει, ως αντιπολίτευση, Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, στις 15/6/2010, σχετικά με την έλλειψη παιδιάτρου στο Κ.Υ. Μεγαλόπολης... Η ερώτηση υποβλήθηκε από τον κ. Κουράκη Τάσο και από κ. ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ!!! Είχαμε την τιμή να ενδιαφερθεί ο νυν Πρωθυπουργός με τη Μεγαλόπολη!  
Η ερώτηση υποβλήθηκε στην τότε αρμόδια Υπουργό Υγείας, κυρία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Υπουργό του ΠΑΣΟΚ, "συντρόφισσα" του κ. Οδ. Κωνσταντινόπουλου... Απάντηση δε δόθηκε ποτέ, όπως και σε προηγούμενη που είχαν κάνει οι ερωτώντες, όπως αναφέρουν στην ερώτησή τους. Φαντάζομαι, ούτε ο κ. Κωνσταντινόπουλος ενδιαφέρθηκε να δοθεί...
Σας αποστέλλω την ερώτηση που είχε γίνει τότε. Τα συμπεράσματα δικά σας...

----------------
Σχετικά:
Δείτε τις απαντήσεις του Δήμου Μεγαλόπολης, σε ερωτήματα του Μεγαλόπολη FM 103.1 για το Κ.Υ.Μεγαλόπολης και για τον Παιδικό Σταθμό Μεγαλόπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου