Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Φιλοζωικός Σύλλογος Μεγαλόπολης: "κ. Δήμαρχε, θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα πάρετε τη σωστή απόφαση"


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 
"Η ΑΓΚΑΛΙΑ"

Κοινοποίηση:

  • ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ κ . Διονύσιο Παπαδόπουλο
  • Μ.Μ.Ε.
     Κύριε Δήμαρχε παρ' όλο που γνωρίζατε τον προβληματισμό μας για τον ιδιώτη που θέλατε να του αναθέσετε την εργασία μεταφοράς ζώων προς στείρωση από την Μεγαλόπολη προς την Τρίπολη, και που η πενταμελής επιτροπή επιφυλάχτηκε να απαντήσει, σε μία νέα συνεδρίαση, για τον τρόπο και το άτομο που θα πήγαινε τα ζώα στην Τρίπολη για τις στειρώσεις εφόσον τα μέλη της επιτροπής θα πήγαιναν πρώτα να δουν το χώρο του ιδιώτη.

Εσείς αποφασίσατε να κάνετε σύμβαση στις 26 Οκτωβρίου με το άτομο αυτό χωρίς να επαναληφθεί η συνεδρίαση και χωρίς να ενημερώσετε τον σύλλογό μας παρ' όλο που με αίτησή μας με αριθμό πρωτοκόλλου 18514 στις 22/10/2015, σας ζητάμε να μας κοινοποιήσετε τα πρακτικά της προηγούμενης συνεδρίασης της πενταμελούς επιτροπής του νόμου 4039 και να καλέσετε σε συνεδρίαση εκ νέου την επιτροπή για να λάβει απόφαση για τον τρόπο και το άτομο που θα πάει τα ζώα στον κτηνίατρο.

     Εσείς συνεχίζετε να επιμένετε να τα δώσετε σε έναν υπόδικο, (για την επίθεση με όπλο στον Πρόεδρο της Φιλοζωικής Τρίπολης όταν πήγε να δει το χώρο του) που αυτό είναι παράνομο.

     Ο Σύλλογός μας προτείνει τα ζώα να μεταφερθούν από άτομο φιλόζωο όπως επανειλημμένα σας είχαμε προτείνει και δεν το δεχτήκαμε.

     Τα ζώα να αποθεραπευτούν στο καταφύγιο στο Ν. Ψαθί και σε συνεργασία με το Δήμο να φροντίσουμε να υιοθετηθούν κάποια από αυτά και τα υπόλοιπα να επανενταχτούν στο φυσικό περιβάλλον τους όπως ορίζει ο νόμος.

     Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα πάρετε την σωστή απόφαση σαν φιλόζωος που γνωρίζουμε πως είσαστε.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου
Γκαρδιακού Φωτεινή

---------------------
Δείτε απόφαση του Δήμου Μεγαλόπολης όπως αναρτήθηκε στη Διαύγεια με τον τίτλο: 
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ -ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ -ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ . 
Αναρτήθηκε στις 13/11/2015 και αφορά δαπάνη ύψους 3.321,00€.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου