Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Δήμος Μεγαλόπολης:και νέα μήνυση για τα "τρύπια του Ακόβου" (βίντεο)


10/6/2015  ημέρα  Τετάρτη
Πραγματοποιήθηκε  Δημοτικό  Συμβούλιο  Μεγαλόπολης
Ξεκίνησε  7.30  απόγευμα,  τελείωσε  περί  τις  11.30  Βράδυ
Απόντες  ουδείς
Από τις 7.30 μέχρι τις  11.00 το  βράδυ  η  συζήτηση  αναλώθηκε
με  έναυσμα  το  Δελτίο  Τύπου  παράταξης  Μπούρα

α)  ανάλυση της  απόφασης  του  ΣτΕ  για  τα  τρύπια  του  Ακόβου
    και  στην  πρόταση  του  Δημάρχου  να  προβεί  ομόφωνα το ΔΣ
    και  σε  νέα  μήνυση  για ποινικό έλεγχο των υπευθύνων
   ---- Μπούρας  και  Γεωργακόπουλος  ζήτησαν  να έλθει το θέμα
          σε  επόμενο  ΔΣ  για  να  προετοιμαστούν

Η  πρόταση αναβολής  δεν έγινε δεκτή  και  τελικά  ψηφίστηκε
     ομόφωνα  να  προβούν  εκ  νέου  σε  μήνυση
     για τα  "τρύπια του Ακόβου"

   ---- Παπαδόπουλος: πρέπει όλοι να ζητήσουμε την παραδειγματική
          τιμωρία  του όποιου αυτουργού του τρυπήματος
    ----Μπούρας: η διαφωνία απόψεων είναι υγιής δημοκρατία ,
          δεν θα μας φιμώσετε  με  τις  τακτικές σας
     ---- Λαμπρόπουλος: για να μην μπαίνουμε σε περιπέτειες της
         2ης Κυριακής, σας  καλούμε  να ζητήσουμε απλή  αναλογική
   
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Να  αναφέρουμε  ότι  η διαδικασία ανάκρισης μετά την μήνυση που
είχε καταθέσει η παράταξη Παπαδόπουλου  τον Ιούλιο 2014
για τα "τρύπια του Ακόβου",  βρίσκεται  ήδη σε εξέλιξη

β) στην  αναφορά  για  τα  4  θέματα  που  καταγγέλθηκε ο Γ. Φουσέκης
     (στο  ίδιο  Δελτίο Τύπου)  και  αφορούσαν  διαχείριση
      2007- 2010 επί Δημαρχίας του στην Φαλαισία
     Γ. Φουσέκης έδωσε εξηγήσεις για τα 4 θέματα
     Π. Μπούρας:  ζήτησε  έγγραφα  για τα 4 θέματα και όχι λόγια
     Β. Κανέλλος: ενημέρωσε ότι στον επίμαχο τραπεζικό λογαριασμό
                             για τα πυρόπληκτα διαχειριστές ήταν οι κ.κ. Φουσέκης,
                            Τζώρτζης (πρόεδρος ΔΣ Φαλαισίας τότε) και
                            αρμόδιοι Οικονομικής Υπηρεσίας (τότε Φαλαισίας)

       Δείτε  τα  σχετικά βίντεο  ΕΔΩ

4 σχόλια:

  1. Για την 'ταμπακιέρα του δελτίου τύπου μούγκα .Απομόνωσε μια λέξη από το δελτίο τύπου ο Τσιριγώτης και άρχισε να κάνει "διάλεξη" για το τι σημαίνει η λέξη << ονείρωξη >> δίνοντάς της την έννοια που τον βόλεβε γιά να κάνει εντύπωση και βέβαια να μη δοθεί απάντηση στα ερωτήματα του Δ.Τ. Και ο Σάκης γιατί καθότανε και τον <>;
    Για επιβεβαίωση δεν έχετε παρά να κάνετε αναζήτηση στο Google τη λέξη <> η 1η επιλογή είναι η Βικιπαιδεια :
    .εκσπερμάτιση ...........
    .(μεταφορικά) επιδιώξεις και όνειρα που δεν είναι ρεαλιστικά.
    κάνοντας κλικ στην αρχαία λέξη <> δίνει την ερμηνεία : παραίσθηση .
    Τα συμπεράσματα δικά σας .
    Ο δε Δήμαρχος απέδειξε ότι το 65% του Δήμου Φαλαισίας είναι μεγαλυτερο από το 50% του Δήμου Μεγαλόπολης δηλαδή το 1500 είναι μεγαλύτερο από το 4000 !!!
    Είμαστε με τα καλά μας;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημοτικό συμβούλιο οπερέτα!
    Τουλάχιστον στα δικά μου μάτια είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η συμπολίτευση απουσία έργου και δράσης, καταχράται το δημοτικό συμβούλιο για να κάνει σόου και να δημιουργήσει εντυπώσεις. Στοχεύουν προφανώς στο να κάνουν τον κόσμο της Μεγαλόπολης να ασχολείται με μπούρδες σαν τις Κατίνες ώστε να μην εστιάζει στα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή και στα οποία ουδεμία λύση δίνεται.
    Οι αυτοαποκαλούμενοι "θεματοφύλακες της Δημοκρατίας" έχουν κάνει κουρέλι τους νόμους και τους κανονισμούς. Επί ένα 3ωρο χθες συζητούσαν (βασικά η συμπολίτευση μονολογούσε) για θέματα εκτός ημερησίας διάταξης. Στο δημοτικό συμβούλιο Μεγαλόπολης μπορείς πλέον να παίρνεις τον λόγο όσες φορές θέλεις, να μιλάς όση ώρα θέλεις (λέγοντας την ιστορία της ζωής σου) και φυσικά από όποια θέση και εάν βρίσκεσαι, ακόμη και στο ακροατήριο (το είδαμε κι αυτό, να δίνεται ο λόγος σε άτομο από το ακροατήριο για να πει όπως αποδείχτηκε μια εξυπνακίστικη αρλούμπα), αρκεί φυσικά να είσαι είτε μέλος της συμπολίτευσης, είτε οπαδός της. Μας απέδειξαν χθες πως το ζήτημα με τα ανώνυμα σχόλια ήταν απλά πρόσχημα, αυτό που πραγματικά θέλουν είναι να κάνουν την Μεγαλόπολη Βόρειο Κορέα της Ελλάδας. Να μην εκφράζεται κανενός είδους διαφωνία, να μην υπάρχουν άλλες απόψεις πλην αυτών της συμπολίτευσης. Τραβάνε μεγάλο ζόρι με την δημοκρατία και φάνηκε αυτός χθες με την συντονισμένη επίθεση κατά πάντων που είχαν οργανώσει. Επίθεση στον κύριο Κανέλλο από τον κύριο Μιχόπουλο γιατί πριν χρόνια ο πρώτος ασχολήθηκε με ζητήματα νομιμότητας, φραστική επίθεση στην κυρία Γαλάνη από τον κύριο Τσιριγώτη, αιχμές και ζόρια (πολλά) από τον κύριο Φουσέκη για την 100% αληθινή άποψη που εκφράστηκε στον Μεγαλόπολη FM (δώστε πόνο) με την ημέρα περιβάλλοντος και τις μηδενικές δράσεις του Δήμου. Πάλι καλά που έδωσαν τον λόγο για λίγο στον κύριο Γεωργακόπουλο που ήθελε να αποχωρήσει (μάλλον γι΄αυτό) γιατί συνήθως δεν του επιτρέπουν να μιλήσει καθόλου.
    Τόσες ώρες λοιπόν για να πάρουν την απόφαση να κάνουν πάλι μήνυση (με το προηγούμενο σόου εεε μήνυση ήθελα να πω, που είχε καταθέσει ο Φουσέκης με τον Παπαδόπουλο τί έγινε; Ποιά τα αποτελέσματα;) κατά παντός υπευθύνου για τα τρυπημένα ψηφοδέλτια, λες και οι δικαστικές και εισαγγελικές αρχές της χώρας με την σωρεία υποθέσεων που έχουν να διαχειριστούν θα καθίσουν τώρα να ασχολούνται με μια ηλιθιότητα που συνέβη πριν από ένα χρόνο σε ένα χωριό της Αρκαδίας. Είτε οι άνθρωποι απευθύνονται σε ηλίθιους, είτε τόσο τους κόβει.
    Τόσες ώρες για να κάνουν σόου για ένα δελτίο τύπου, θέμα το οποίο δεν αφορά το δημοτικό συμβούλιο και το οποίο θα το είχαν λύσει απλά βγάζοντας ένα δικός τους απαντητικό δελτίο τύπου. Αλλά όχι πρέπει να περάσει ο πολιτικαντισμός και οι θεατρινισμοί των πρώην επαγγελματιών συνδικαλισταράδων που έχουν την εντύπωση πως ο Δήμος είναι συνέλευση της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ των δεκαετιών '80 & '90. Να λειτουργεί το Δημαρχείο ώρες ολόκληρες για την θεατρική τους παράσταση, λειτουργικά έξοδα τα οποία καλύπτονται από τις τσέπες των δημοτών. Αλλά έτσι είναι, ο εκπαιδευμένος αντιπαραγωγικός με ό,τι κα να ασχοληθεί μετά αντιπαραγωγικός και αναποτελεσματικός θα παραμένει. Για πείτε μου μία σοβαρή απόφαση που πάρθηκε χθες η οποία να δίνει λύση σε έστω ένα από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή. Έχουμε μπει ήδη στην καλοκαιρινή περίοδο του 2015 και η Μεγαλόπολη παραμένει ακόμη αποκλεισμένη και θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ,ΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΦΟΥΣΕΚΗ ΚΑΙΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΙΤΑΖΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ,ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ, ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΕ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ Η ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ;;;;;;; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ;;;;;;ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΕΣ ΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 700 ΑΥΤΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή