Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Σκληρό lockdown στην Αρκαδία (25/2 έως 1/3) - Κλειστά ΟΛΑ τα σχολεία/ Απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 6 το απόγευμα/Αναλυτικά τα μέτρα που ισχύουν

Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) εντάσσεται η περιφερειακή ενότητα Αρκαδίας, ενώ ο δήμος Ναυπλιέων περνά στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου (κόκκινο), όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
Τα περιοριστικά μέτρα έχουν ισχύ από Πέμπτη 25/02/2021 και ώρα 06.00 έως Δευτέρα 01/03/2021 και ώρα 06.00.

Ενδεχόμενη παράταση ή άρση των μέτρων θα επαναξιολογηθεί από την Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19 κατά την επόμενη συνεδρίασή της.

Μεταξύ αυτών:
Στην Αρκαδία, όπως και στις υπόλοιπες περιοχές που βρίσκονται σε επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου, είναι υποχρεωτική η τηλε-εκπαίδευση για την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ενώ αναστέλλεται η λειτουργία των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών. 
Επίσης, μεταξύ άλλων, αναστέλλεται η λειτουργία του λιανεμπορίου, των κομμωτηρίων και των υπηρεσιών προσωπικής υγιεινής και δεν επιτρέπεται η τέλεση κάθε είδους λειτουργιών και ιεροπραξιών παρουσία πιστών στους χώρους λατρείας. 
Επίσης απαγορεύεται η κυκλοφορία από τις 6 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί.


Δείτε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ  τα μέτρα (πατήστε  ΕΔΩ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου