Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: " DEMO Βιομηχανία φαρμάκων στη Μεγαλόπολη"/ Αντικρουόμενες πληροφορίες συνεχώς!! Θα μας τρελάνουν;;;;

28/10/2020
Δημοσιεύεται άρθρο με τίτλο:
Aυτά είναι τα πιο ώριμα επενδυτικά σχέδια για την επόμενη ημέρα των λιγνιτικών περιοχών. 

Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (δείτε ΕΔΩ)

Μιλά για τα ώριμα έργα που προωθούνται σε Δ. Μακεδονία και Μεγαλόπολη
Και όπως θα διαβάσετε, περιγράφει την φαρμακοβιομηχανία DEMO
να δραστηριοποιείται στη Μεγαλόπολη!!!

Τι συμβαίνει ακριβώς με το θέμα, πραγματικά απορούμε....
Έρχεται η DEMO στη Μεγαλόπολη;
Πάει στην Τρίπολη;
Τι ισχύει από όσα ακούγονται και γράφονται;
Πότε θα τελειώσει αυτό το θέατρο της ανακρίβειας;
Πάνε να μας τρελάνουν;
Ποιές πληροφορίες από όλες ισχύουν;
Και τέλος ποιος διαρρέει ανεύθυνα και στο ποδάρι ότι φανταστείς, που μάλιστα προωθείται και μέσω του τύπου, τοπικού και πανελλήνιου;;;

------------------------------------------------------------------
δείτε αναλυτικά....
DEMO
Βιομηχανία φαρμάκων στη Μεγαλόπολη
Προχωρημένο ενδιαφέρον για επένδυση ύψους 90 εκατ., που θα μπορούσε να δημιουργήσει έως 350 άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας κατά την κατασκευή και 1.100 θέσεις εργασίας κατά τη λειτουργία της στην περιοχή της Μεγαλόπολης, έχει εκφράσει η φαρμακοβιομηχανία DEMO. 
O αναμενόμενος κύκλος εργασιών, σύμφωνα με το επενδυτικό σχέδιο της εταιρείας, υπολογίζεται στα 150 εκατ. ετησίως. 
Ο σχεδιασμός προβλέπει την κατασκευή πέντε μονάδων από τις αρχές του 2021 έως τις αρχές του 2025. 
Η φαρμακοβιομηχανία DEMO, με περισσότερα από 50 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Ελλάδα και στον κόσμο, λειτουργεί στο Κρυονέρι Αττικής το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής φαρμάκων στη ΝΑ Ευρώπη, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις έκτασης 57.000 τ.μ., στις οποίες περιλαμβάνεται και ένα ιδιαίτερα σύγχρονο εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου, έκτασης 1.600 τ.μ. 
Η DEMO υπηρετεί πιστά τα τελευταία χρόνια τον εξαγωγικό προσανατολισμό της, με το δίκτυο πωλήσεών της να εκτείνεται σε Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Μ. Ανατολή, Ν. Αμερική και Ωκεανία. 
Η εταιρεία εξάγει το 82,4% της ετήσιας παραγωγής της και ακολουθεί ταχεία επέκταση της γκάμας προϊόντων της στις διεθνείς αγορές.

1 σχόλιο:

  1. Καλά μας δουλεύετε κι εσείς; Τί δεν έχετε καταλάβει δηλαδή ακόμη μετά και από τις πολυάριθμες δημόσιες τοποθετήσεις του Δημάρχου Μεγαλόπολης; Η DEMO πάει Τρίπολη (τελεία και παύλα) αλλά θα στηθεί εκεί με επιδοτούμενο παραδάκι προερχόμενο από τον κουμπαρά της απολιγνιτοποίησης της Μεγαλόπολης.
    Πώς περιμένατε δηλαδή να το επικοινωνήσουν αυτό στα πρόβατα τα κυβερνητικά λαμόγια μέσω των καλοταϊσμένων Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης που τους στηρίζουν; Περιμένατε δηλαδή να βγουν να πουν έχουμε χεσμένες τις τοπικές κοινωνίες των λιγνιτικών περιοχών και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να εξασφαλίσουμε τα συμφέροντα φίλων & κολλητών με αντάλλαγμα υποστήριξη στις εκλογικές περιόδους και ρουσφετοδιορισμούς κομματόσκυλών μας στα μαγαζάκια τους;
    Δηλαδή δεν ξέρετε πως έγιναν π.χ οι παραχωρήσεις διαχείρισης των οδικών αξόνων και μέσω ποιον γίνονται όλα αυτά τα χρόνια οι διαμεσολαβήσεις για διορισμούς εκλογικών πελατών εκεί πέρα;
    Όσο για τα ενεργειακά έργα που αναφέρονται στο άρθρο - αερολογίες για να τσιμπήσουν τίποτε παντελώς αστοιχείωτοι των μεγάλων αστικών κέντρων της χώρας, στις λιγνιτικές περιοχές... ενημερωτικά αναφέρω ότι ο νέος διαγωνισμός για το φωτοβολαταϊκό (η υπόθεση του οποίου σέρνεται εδώ και μια ολόκληρη δεκαετία) της ΔΕΗ των μόλις 50MW στην Μεγαλόπολη, έλαβε προ ημερών και ΤΡΊΤΗ παράταση (κι έχουμε ακόμη δρόμο). Η αρχική καταληκτική ημερομηνία για υποβολή προσφορών ήταν η 29η Σεπτεμβρίου, τώρα πήγαμε στην 10η Νοεμβρίου κι έχει ο Θεός.
    Εδώ δεν ξεκίνησαν καν οι υποτιθέμενες μετασκευές που θα έκανε η ΔΕΗ στην τηλεθέρμανση ώστε να είναι σε θέση να λειτουργήσει με υγραέριο (LPG) από την τρέχουσα χειμερινή περίοδο όπως μας έλεγαν την άνοιξη. Κατά τα άλλα δεσμευόταν ο Δήμαρχος και εγγυόταν ότι η τηλεθέρμανση θα λειτουργεί κανονικότατα για όλο το διάστημα μέχρι την ολοκλήρωση όλων των εργασιών για το δίκτυο φυσικού αερίου.
    Το βλέπουμε, έχουμε μπει πλέον στον Νοέμβριο και η τηλεθέρμανση (που ήδη θα έπρεπε να λειτουργεί) είναι παντελώς ανύπαρκτη. Ευτυχώς όμως που έχουμε το φυσικό αέριο που μας έφεραν οι Κούλης, Χατζιδάκης, Μουσουρούλης, Βλάσης και σια χοχαχαχα!
    Με τέτοιους ρυθμούς είμαι σίγουρος πως θα έχει τεράστια επιτυχία ο "σχεδιασμός απολιγνιτοποίησης" και η Μεγαλόπολη όχι μόνο δεν πρόκειται να βιώσει την παραμικρή απώλεια (θέσεων εργασίας, οικονομικής δραστηριότητας, πληθυσμού κ.α) αλλά αντιθέτως θα γίνει μάρτυρας τέτοιου αναπτυξιακού οργίου που πραγματικά.. δεν υπάρχει!!!
    Ήδη δεν προλαβαίνουμε να βλέπουμε επενδυτές (που έλεγε κι ο Στουρνάρας κάποτε ως υπουργός οικονομικών) στην Μεγαλόπολη. Όλα είναι τέλεια. Οννεδ οννεδ πρωτοπορία ζήτω η Νεά Δημοκρατία (μου 'χει τάξει και θέση σφραγιδοφόρου ο Βλάσης, αμ πως)

    ΑπάντησηΔιαγραφή