Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

ΣΔΑΜ: γράφουν Τρίπολη μιλούν για Μεγαλόπολη! ένα κατά "συρροή λάθος" !!! Πότε θα διορθωθεί;;;;

Τρίπολη αντί για Μεγαλόπολη!
ένα κατά "συρροή λάθος" !!!


Την ώρα που όλοι μιλούν για την μεταλιγνιτική εποχή Δ. Μακεδονίας και Μεγαλόπολης, 
συνεχίζουν να προβάλλουν διαφάνειες και να γράφουν για Τρίπολη αντί για Μεγαλόπολη!!!
Πότε θα διορθωθεί το "ΛΑΘΟΣ";;;;;;;

Το ίδιο ακριβώς έγινε και στο Διαδικτυακό forum της Πέμπτης 22/10/2020....

Διοργανώθηκε την Πέμπτη 22/10/2020,  με μεγάλη επιτυχία το διαδικτυακό φόρουμ "Δυτική Μακεδονία-Μεγαλόπολη: Μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή και νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες" από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) και τη Συντονιστική Επιτροπή για το Σχέδιο Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΣΔΑΜ). 
Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Περιβάλλοντος και Ενέργειας, καθώς και Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Η απολιγνιτοποίηση αποτελεί σημαντική τομή στον εθνικό ενεργειακό χάρτη και παράλληλα είναι μια τεράστια ευκαιρία για τη χώρα. 
Στοίχημα, μέσω αυτής της διαδικασίας, είναι η στροφή σε καθαρές μορφές ενέργειας και σε μια νέα εποχή βιώσιμης ανάπτυξης που θα σέβεται το περιβάλλον, θα ακολουθεί τις σύγχρονες εξελίξεις της αγοράς και θα προσφέρει νέες ευκαιρίες σε ποικίλους τομείς της οικονομίας, λαμβάνοντας ταυτόχρονα υπ’ όψη τις ιδιαιτερότητες και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των τοπικών κοινωνιών. 
Το φόρουμ αποσκοπεί στην προώθηση του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης στη μεταλιγνιτική εποχή, και προβλέπει μεταξύ άλλων, ενισχύσεις και φορολογικά κίνητρα για επιχειρήσεις στους κλάδους της αγροτικής παραγωγής, της μεταποίησης και των υπηρεσιών, και στους τομείς της ανάπτυξης έρευνας-τεχνολογίας, της εκπαίδευσης και της ενέργειας (ανανεώσιμες πηγές, ενεργειακή αναβάθμιση).

Στο φόρουμ απεύθυναν χαιρετισμό οι κκ Κωστής Χατζηδάκης, Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιώργος Κασαπίδης, Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και Παναγιώτης Νίκας, Περιφερειάρχης Πελοποννήσου. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου