Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Φυλακές διεκδικεί ο Δήμος Μεγαλόπολης / Συναντήσεις Δημάρχου με υπουργούς

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης, κ. Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Θεμιστοκλής Σακελλαριάδης, συναντήθηκαν  Τρίτη 30 Ιουνίου στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με τον κ. Ελευθέριο Οικονόμου, Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιο για την Αντεγκληματική Πολιτική. 


Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Γεράσιμος Θωμάς, η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής κα Σοφία Νικολάου και ο κ. Κωνσταντίνος Καλκανδής, Διευθυντής του Γραφείου Υφυπουργού Ενέργειας & Φυσικών Πόρων.

Αντικείμενο της συζήτησης που έλαβε χώρα ήταν η διερεύνηση της δυνατότητας κατασκευής Αγροτικού ή Γενικού Καταστήματος Κράτησης, εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Μεγαλόπολης.

Ο Δήμαρχος ζήτησε να αναγνωριστεί η αναγκαιότητα πολλαπλής στήριξης του Δήμου Μεγαλόπολης που πλήττεται από την απολιγνιτοποίηση. Συμφωνήθηκε να υπάρξει περαιτέρω συνεργασία και συνεννόηση τις αμέσως επόμενες εβδομάδες, προκειμένου να προχωρήσει με σταθερό και ορθό τρόπο η επίτευξη αυτού του στόχου.

Η Δημοτική Αρχή εκφράζει την ικανοποίησή της από το αποτέλεσμα αυτής της αρχικής συνάντησης, καθώς υποστηρίζει την προοπτική κατασκευής καταστήματος κράτησης στην περιοχή μας, λαμβάνοντας υπόψη ότι πρόκειται να συμβάλλει αισθητά στην τόνωση της εργασίας και της τοπικής οικονομίας.

Εκ του Δήμου

6 σχόλια:

  1. Μπράβο Δήμαρχε. Προχώρα δυνατά και διεκδίκησε οτι φέρνει Θέσεις εργασίας και άσε γνωστούς λαϊκιστές στην γωνία.
    Είμαστε οι πολλοί μαζι σου σε οτι καλο για την πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φενετσι πως αθόρυβα ο δήμαρχος αναζητά πιθανές λύσεις στα προβλήματα της Μεγαλόπολης. Στα αξιοπερίεργα τής έποχης ξαφνικές εμφανισεις βουλευτών αόρατων μέχρι σήμερα στα προβλήματα της Μεγαλόπολης ως πολλά ενδιαφερόμενοι για αυτά, Γραφικές φιγούρες πού δεν βρίσκουν τίποτα σοβαρό σε ότι συζητείται για την Μεγαλόπολη. Ας ελπίσουμε ο δήμαρχος να μπορέσει να πετύχει τους στόχους που εχει θέσει και να μπορέσει η πόλη μας να ξεφύγει από το βούρκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την Μεγαλόπολη και τα χωριά της δεν τη ζώσει πια τίποτα. Και ασφαλώς δεν είναι πρόοδος και επένδυση καλή να έρθουν οι φυλακές στην περιοχή μας. Φυλακές υπάρχουν στην Τρίπολη, ο νομός Αρκαδίας δεν χρειάζεται άλλες. Γιατί ο κ. Δήμαρχος, ο οποίος υπήρξε και εκπαιδευτικός, δεν κάνει ενέργειες να γίνουν εκπαιδευτικά ιδρύματα στον Δήμο αλλά κόπτεται να ανοίξει φυλακές; Και να μας παρουσιάζουν αυτή του την κίνηση ως ανάπτυξη; Γελάνε και τα τσιμέντα, φίλοι μου! Τα χαλασμένα τσιμέντα στους δρόμους της πόλης μας. Και για να μην πουν κάποιοι ότι είμαι κατά του Δημάρχου, τον ψηφίσαμε όλοι στην οικογένειά μας. Αλλά έχουμε αρχίσει και το μετανιώνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι προτείνεις ρε πατριώτη να γίνει σε αυτόν τον τόπο; Για ρίξε καμιά ιδέα, τώρα που είναι της μόδας;

      Διαγραφή
    2. Είσαι φίλε μου εκτός πραγματικότητας και πρέπει να στηρίξουμε ότι είναι εφικτό να γίνει που φέρνει θέσεις εργασίας και γιατί όχι μεγάλες αγροτικές φυλακές. Αφήστε τις ιδεοληψίες σας.
      Όσο για τις Ανώτερες Σχολές θα μείνουν μόνο όσες είναι σε μεγάλα κέντρα ..!

      Διαγραφή
  4. Στον Κικίλια να πάει μπας και φτιάξουμε κανένα ψυχιατρείο στη πόλη και χωθούμε όλοι μέσα να σωθούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή