Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Αντιπολιτεύσεις Δήμου Μεγαλόπολης προς Δ/ντή 5ης Μονάδας ΔΕΗ: "αιτούμεθα επίσκεψης προς ενημέρωσής μας δια ζώσης"



Αντιπολιτεύσεις Μεγαλόπολη                                       20.07.2020
Δήμου Μεγαλόπολης
- ΝΕΑ ΑΡΧΗ
- ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
- ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Προς : Διευθυντή Μονάδας 5 κ. Λαμπρόπουλο Λάμπρο 

Θέμα : επίσκεψη κλιμακίου στη Μονάδα 5

Κύριε Διευθυντά,
Θα θέλαμε να μας επιτρέψετε να επισκεφθούμε κλιμάκιο από τις αντιπολιτεύσεις του Δήμου Μεγαλόπολης, για να δούμε δια ζώσης, εάν υπάρχει πρόβλεψη κατά την κατασκευή της Μονάδας,ώστε να υπάρχει σημείο υποδοχής για σύνδεση με αγωγό θέρμανσης.
Σας γνωρίζουμε ότι κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 15.07.2020 συζητήθηκε το θέμα εάν υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης αγωγού μεταφοράς θερμικής ενέργειας.

Ομόφωνα οι τρείς παρατάξεις της αντιπολίτευσης «ΝΕΑ ΑΡΧΗ», «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» και «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» αιτούμεθα εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, να μας ορίσετε συνάντηση και να μας συνδράμετε με Τεχνικό της Υπηρεσίας σας, προκειμένου να μας υποδείξει εάν υπάρχει σημείο σύνδεσης, όπως και το κατασκευαστικό σχέδιο του υπόψη αγωγού.

Μετά τιμής
Οι αντιπολιτεύσεις

4 σχόλια:

  1. Επικίνδυνα γραφικοί πολιτικάντηδες οι οποίοι διαβάζουν και μεταφράζουν κάθε τί όπως τους βολεύει. Η επιστολή Στάση δεν αφήνει ίχνος παρερμηνείας όσο αφορά το θέμα της τηλεθέρμανσης και αυτοί ακάθεκτοι συνεχίζουν στην λογική να μην γίνει τίποτα στην Μεγαλόπολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όμως η επιστολή Στάση μπάζει από παντού. Και πολύ σύντομα θα αποδειχθεί ότι ορισμένα από όσα αναφέρει μέσα ο διοικητής της ΔΕΗ είναι λάθος. Είναι πολύ περίεργο πως ο επικεφαλής της ΔΕΗ στέλνει στην Βουλή ένα τόσο σημαντικό έγγραφο και μέσα σε συγκεκριμένα σημεία γράφει ανακρίβειες. Διάβασα κάπου σε ένα σχόλιο ότι θα πρέπει να θεωρούμε σαν αξιόπιστη την επίσημη δήλωση Στάση και όχι όσα διαδίδονται στα καφενεία από ανώνυμους ειδήμονες, σας ξαναλέω επειδή το είδα με τα μάτια μου, σε ότι αφορά την αναμονή σύνδεσης και τις μετασκευές, ο κύριος Στάσης γράφει ανακρίβειες και τα καφενεία έχουν απόλυτο δίκιο. Και όλα αυτό το σκηνικό πρέπει να μας προβληματίσει και να μας κάνει όλους πιο προσεκτικούς. Και κυρίως αυτούς που μας διοικούν και θα έπρεπε να γνωρίζουν πολύ καλύτερα όσα γνωρίζουν μερικοί απλοί πολίτες. Εκτός αν τα γνωρίζουν και κάνουν ότι δεν τα ξέρουν!!

      Διαγραφή
    2. Κάτι μας κρύβουν πατριώτες! Θέλουν να μας φάνε τη τηλεθέρμανση, το καμάρι της γούρνας της Μεγαλόπολης! Το "παιδί" του μπαρμπα-Σπύρου! Κρατάτε γερά πατριώτες να μην κιοτέψουμε! Τηλεθέρμανση και ξερό ψωμί!

      Διαγραφή
  2. Κρίμα ρε φίλε πού δεν έγινες εσύ πρόεδρος της ΔΕΗ.τουλάχιστον τα πας καλά σαν ερευνητής μπράβο σου είσαι σε καλό δρόμο ελπίζω να μην σε πάρουν τηλέφωνο και γυρίσεις πίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή