Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Κώστας Βλάσης: «Οι απόψεις της τοπικής κοινωνίας και των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης να έχουν βαρύνουσα σημασία στο masterplan για την επόμενη μέρα της Μεγαλόπολης»

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΣΔΑΜ) κ. Κωστή Μουσουρούλη πραγματοποίησε σήμερα ο Υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αρκαδίας Ν.Δ. κ. Κώστας Βλάσης.

Ο κ. Βλάσης στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται από την Κυβέρνηση, την Περιφέρεια και την τοπική αυτοδιοίκηση για την ομαλή και δίκαιη μετάβαση της Μεγαλόπολης στη μεταλιγνιτική εποχή, ενημερώθηκε από τον κ. Μουσουρούλη για την πρόοδο του masterplan.

Όπως δήλωσε ο κ. Βλάσης: «Είναι άκρως απαραίτητο, στις όποιες αποφάσεις παρθούν και στις όποιες δράσεις πραγματοποιηθούν για την επόμενη μέρα της Μεγαλόπολής μας, να έχει βαρύνουσα σημασία η γνώμη της τοπικής κοινωνίας, των πληττόμενων επιχειρήσεων, και βέβαια όλων των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης».

1 σχόλιο:

  1. κύριε Βλάση:
    1. Η Μεγαλόπολη δεν είναι Μεγαλόπολή σας!
    2. Αν σας ενδιέφερε πραγματικά η τοπική κοινωνία θα ερχόσασταν στην Μεγαλόπολη ΜΑΣ να αφουγκραστήτε την τοπική κοινωνία και δεν θα την αποφεύγατε.
    3. Δεν τρώμε όλοι οι Μεγαλοπολίτες κουτόχορτο για να πιστέψουμε ότι ξαφνικά σας έπιασε ο πόνος. Το ξέρουμε ότι έρχονται εκλογές και πάτε να πιάσετε πόρτα για το χειμώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή