Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Με ρίζες από Λυκόσουρα η Γιούλη Παπαδοπούλου (υποψήφια σύμβουλος Αρκαδίας. με ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ)

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
 ( ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ )

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ



Η ΓΕΩΡΓΙΑ ( ΓΙΟΥΛΗ ) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Κοπανάκι ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ( ως τα 11 χρόνια της ) από Αρκάδες και δασκάλους γονείς.
Κατάγεται από το ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΙ του Φαλάνθου Αρκαδίας, από την πλευρά του πατέρα της
και
από την ΛΥΚΟΣΟΥΡΑ Μεγαλόπολης, από την πλευρά της μητέρας της.

Είναι ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ εν ενεργεία, στο ελεύθερο επάγγελμα το οποίο ασκεί στην Τρίπολη.
Είναι μητέρα 3 ενηλίκων αγοριών που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά σε Τρίπολη και Αθήνα, στον τομέα των ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κι έχει μια εγγονή ενός έτους.
Έχει μεγάλη πορεία στα κοινά, χωρίς αυτοπροβολή και θέσεις - κλειδιά ...εξουσίας.
Από το 1983- 1993 διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, στις θέσεις ΤΑΜΙΑ και ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ.
Από το 1998 - 2007 διετέλεσε ΕΦΟΡΟΣ του Τοπικού Τμήματος του ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ Τρίπολης και Αρχηγός της Ομάδας των ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΔΗΓΩΝ.
Ανέλαβε και έφερε εις πέρας το ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ κομμάτι 2 πολύ σημαντικών συναντήσεων ΠΑΙΔΙΩΝ 15-18 ετών σε ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ και ΠΑΝΕΥΡΩΠΑϊΚΟ επίπεδο, υπο την αγίδα της Βουλής των ΕΛΛΗΝΩΝ , τα έτη 2005 και 2007.
Από το 2004 έως και το 2015 υπήρξε η συντονίστρια - εκπρόσωπος του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ''Η ΠΙΣΤΗ'' των γονέων και κηδεμόνων παιδιών με καρκίνο του Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ ''ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ'', με συνεργάτη και υποστηρικτή τον σημερινό επίσκοπο Ιερισσού κ.κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟ.
Στον τομέα αυτό διοργάνωσε πολλές δράσεις προς ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου και εξεύρεση ΔΟΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ, με μεγάλη επτυχία.
Ο πρώτος ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ για την ΠΙΣΤΗ έγινε στην Τρίπολη το 2006,με την προσωπική της σφραγίδα με τεράστια πανελλήνια προβολή και συνδρομή και με την συνεργασία και συμμετοχή της ΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Από το 1992 έως και σήμερα, αρθρογραφεί ανελλιπώς.
Αρχικά σε διάφορα sites της Αρκαδίας και από το 2015 και μετά στο ORTHOLOGIKA.BLOGSPOT.GR το οποίο διαχειρίζεται όνη της και στο οποίο αποκλύπτει ΣΚΑΝΔΑΛΑ της ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και όχι ΄μόνον.
Από το 2012 έχει ξεκινήσει μια πορεία ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΗ για το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ και την προστασία του, από την αλόγιστη, προκλητική και εγκληματική ρύπανση που υφίσταται, από τις τεχνητές ή ''τυχαίες'' ολιγωρίες των αιρετών εξουσιών....
Έχει παλέψει για την ΠΑΛΑΙΟΧΟΥΝΗ, για τον ΧΥΤΕΑ στη ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ, για τα θαμμένα σκουπίδια στα ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ, για τις χωματερές ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ και ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΗ, για τη ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΩΝ ΠΟΤΑΜΩΝ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΑ, ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ....

Έχει αναδείξει ΣΚΑΝΔΑΛΑ της εξουσίας όπως του ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, της Γ΄ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΤΟΥ ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ, ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.....ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.... ΤΟΥ ΕΚΑΒ......ΤΟΥ ΛΙΓΝΗΤΟΣΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ......ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΥΤΑΙΝΑΣ .......
Ζητάει την ανάδειξή της σε περιφερειακό σύμβουλο Αρκαδίας, με την ψήφο των πολιτών στην ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ
Για να υπάρξει μια δυνατότερη φωνή αντίδρασης και μάχης για την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ μας !!!!
Για την ενίσχυση του αγώνα των πολιτών, για την στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής και την αειφορίαδιεκδίκηση των δικαιωμάτων μας, να ζήσουμε σε καθαρό, ασφαλές και αειφόρο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ κ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΦΩΝΗ ΔΙΧΩΣ ΕΞΑΡΤΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ
    ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυάσχολη έγινες και αγωνηστρια συνεχισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή