Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Επιτυχημένος ο αγώνας μπάσκετ αστυνομίας+ πυροσβεστικής στη Μεγαλόπολη - Ευχαριστίες

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 28-12-2018 και ώρα 18:30΄στο κλειστό Γυμναστήριο Μεγαλόπολης φιλικός αγώνας μπάσκετ, για φιλανθρωπικό σκοπό, μεταξύ, ομάδας Αστυνομικών της Δ. Α. Αρκαδίας και μεικτής ομάδας Αστυνομικών του Α. Τ. Μεγαλόπολης και Πυροσβεστών της Π. Υ. Μεγαλόπολης. 
 Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι τόσο από τη Μεγαλόπολη όσο και από την Τρίπολη, οι οποίοι στα πλαίσια του φιλανθρωπικού σκοπού της εκδήλωσης, προσέφεραν τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια, τα οποία παρελήφθησαν με μέριμνα του Συλλόγου Γυναικών Μεγαλόπολης «Καλλιστώ» και του Συλλόγου Τριών Τέκνων Μεγαλόπολης «ο Αρκάς», προκειμένου να αποδοθούν σε άπορες οικογένειες του Δήμου Μεγαλόπολης.

Ευχαριστούμε θερμά 
τα Διοικητικά Συμβούλια των ανωτέρω Συλλόγων (Καλλιστώ & Αρκάς), διότι χωρίς τη συμβολή και τη συνεργασία τους θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση του αγώνα, ο οποίος σημειωτέον, ήταν συναρπαστικός και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Επίσης ευχαριστούμε θερμά, τον Διοικητή της Π.Υ. Μεγαλόπολης Επιπυραγό κ. ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗ Χρήστο και το προσωπικό της Υπηρεσίας του για τη συμμετοχή τους, όλους τους φιλάθλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και τους Συλλόγους Μπάσκετ «ΠΕΛΑΣΓΟΣ & ΠΟΛΥΒΙΟΣ», τους Διαιτητές, οι οποίοι προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς, το κατάστημα – CAFÉ “ΦΛΟΞ” στη Μεγαλόπολη για την ευγενική χορηγία του, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παράρτημα Αρκαδίας και τους Υπαλλήλους του κλειστού Γυμναστηρίου Μεγαλόπολης.

Τέλος, ευχαριστούμε και τον συνάδελφό μας Αρχιφύλακα κ. ΛΑΖΑΡΗ Θεόδωρο, που υπηρετεί στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα της Μεγαλόπολης, για τη σύλληψη και υλοποίηση της ιδέας.

Η επιτυχία της διοργάνωσης αυτής μας προκαλεί να επαναλάβουμε και στο μέλλον αντίστοιχες δράσεις, οι οποίες προωθούν τόσο το αθλητικό ιδεώδες όσο και την κοινωνική προσφορά μας.

Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου