Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Αθανάσιος Κουτρής: "μετά από παρασκήνιο και κωλυσιεργίες ορκίστηκα δημοτικός σύμβουλος Μεγαλόπολης"!

Αθανάσιος Κουτρής

Προς
1. Δήμαρχο Δήμου Μεγαλόπολης
2. Δημοτικό Συμβούλιο
3. Δημότες Δήμου Μεγαλόπολης

ΔΗΛΩΣΗ

Κύριε Δήμαρχε,
• Μετά από τα γεγονότα των πρώτων πέντε (5) μηνών του 2018, τα οποία οδήγησαν σε ραγδαίες, καταιγιστικές και καθοριστικές εξελίξεις στο Δήμο Μεγαλόπολης.

• Τις μετέπειτα κάποιων μηνών παρασκηνιακές και μεθοδευμένες κωλυσιεργίες, επιλεκτικές συνεννοήσεις, μεροληπτικές συμπεριφορές, την αδιαφορία και τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις ορισμένων φτάνοντας σε τερματικό σημείο χωρίς επιτρεπτά και ανεκτά πλέον από το Νόμο χρονικά περιθώρια.

• Ύστερα από όλα αυτά, τώρα σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 73 του Ν. 3463/2006 - ΦΕΚ 114/Α/8-6-2006 και με τις διατάξεις του άρθρου 55 του Ν. 3852/2010 - ΦΕΚ 87Α/7-6-2010, από σήμερα 5-12-2018 αναλαμβάνω συμβολικά για μικρό χρονικό διάστημα το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Μεγαλόπολης.

• Έχοντας υποχρέωση να ευχαριστήσω και να τιμήσω ελάχιστα τους Δημότες οι οποίοι, παρόλα τα εμπόδια που τέθηκαν προεκλογικά, την προδοσία ορισμένων, τις κατευθυντήριες γραμμές, τον βρώμικο και υποχθόνιο εσωτερικό «πόλεμο», τις άθλιες και σκοτεινές μεθοδεύσεις, (οι Δημότες) μου έδειξαν εμπιστοσύνη και με τίμησαν με την ψήφο τους στις Δημοτικές εκλογές του 2014.

• Επίσης θα είμαι ουσιαστικά δίπλα σε όλους τους Δημότες και θα δίνω το παρών όπου απαιτείται.

Έρχομαι από σήμερα εδώ στο Δήμο, εκτός των άλλων συναντώντας γνωστά πρόσωπα και αντικρίζοντας με συγκίνηση εργαζόμενους, πρώην συναδέλφους στο Δήμο Μεγαλόπολης ως αιρετός, με την ψήφο των συμπολιτών μας, με δική τους απαίτηση και εντολή.

Με προϋπηρεσία (εκτός ιδιωτικού τομέα και άλλων υπηρεσιών) 25 συνεχή χρόνια συνολικά εργαζόμενος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στη Δημόσια Διοίκηση ως Διοικητικός. Δηλαδή: σε Κοινότητες, στο Δήμο Μεγαλόπολης, στην πρώην Κρατική Περιφέρεια Πελοποννήσου και στη σημερινή Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου , Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου. Παράλληλα μέσα σε εκείνο το χρονικό διάστημα διετέλεσα με τη θέληση των Δημοτών και ως αιρετός, 4 χρόνια Κοινοτικός Σύμβουλος και 2 χρόνια Εκπρόσωπος στο τότε Συμβούλιο περιοχής (αποτελούμενο από 40 Κοινότητες και το Δήμο Μεγαλόπολης) της 7ης Εδαφικής Περιφέρειας του λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης ( πριν το Νόμο Καποδίστριας).

Πιστεύω ότι στο μικρό αυτό χρονικό διάστημα με τη συμμετοχή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μεγαλόπολης, με σεβασμό στους Δημότες μας, θα συμβάλλω θετικά στις προσδοκίες του λαού του Δήμου Μεγαλόπολης. Τέλος αν χρειαστεί, θα επανέλθω με αναλυτική τοποθέτηση.

Ο ορκισθείς Δημοτικός Σύμβουλος
Αθανάσιος Κουτρής



6 σχόλια:

  1. Δυστυχώς δεν μπορείτε να κάνετε σχεδόν τίποτα κ. Κουτρή. Καλή επιτυχία βέβαια, αλλά δεν έχετε καμία δύναμη αν πετύχετε πράγματα. Ο Δήμαρχος και η παρεϊτσα του καλά κρατούν, θα τα διαλύσουν όλα και θα παραδώσουν χάος στους επόμενους. Ο κόσμος να τους μαυρίσει, γιατί οι ίδιοι έγραψαν τις πιο μαύρες σελίδες στην Ιστορία της Μεγαλόπολης. Δεν μιλάμε για τα χωριά του Δήμου, αυτά τα διαλύσανε τελείως, σε λίγο θα σβηστούν και από τον χάρτη, για τέτοια εγκατάλειψη μιλάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Θανάση . Δίνεις ελπίδες στον κόσμο του Δήμου μας . Να επανέλθεις με αναλυτική σου τοποθέτηση , γιατί πάντα λες πράγματα πρωτότυπα και σταράτα. Είσαι όντ ως ο πιό αδικημένος πολιτικός της περιοχής μας . Σκέψου το καλά μήπως πρέπει να ηγηθείς και συνδυασμού. Ευχαριστούμε για όλα Θανάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσοχή πατριώτες! Μη σπρώχνεστε! Θα γίνει μπέρδεμα με τις ... συνωνυμίες και μετά θα ψαχνόμαστε!

      Διαγραφή
  3. Ο κ. Κουτρής έχει δώσει αγώνες αλλά το βλέπουμε όλοι: είναι δύσκολο να σπάσει το απόστημα της σήψης και της διαφθοράς που επικρατεί. Και αν σπάσει, δεν θα μπορούμε να σταθούμε από τη "βρόμα". Πάντως στις επικείμενες εκλογές οφείλουμε όλοι μας να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον αποτυχημένο και ανίκανο νυν κ. Δήμαρχο και τους Συμβούλους του: δεν σας θέλουμε άλλο, να πάτε σπίτια σας. ΟΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΤΡΗ??????????????


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή