Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Γέρε χρόνε φύγε τώρα..... Δήμος Μεγαλόπολης(έσοδα - έξοδα 2018)

Φτάνοντας στο τέλος του 2018
και καλωσορίζοντας τον Νέο Χρόνο....
δημοσιεύουμε σήμερα τα οικονομικά  στοιχεία
ΕΣΟΔΑ - ΕΞΟΔΑ του Δήμου Μεγαλόπολης.
Οι πίνακες αφορούν έως 31/10/2018

ΔΑΠΑΝΕΣ έως 10/2018
ΕΣΟΔΑ έως 10/2018


Ρίξτε μια ματιά...
και θα τονίσουμε με έμφαση, ότι
πιο εμπεριστατωμένη ματιά καλό θα είναι να ρίξουν
οι υποψήφιοι δήμαρχοι για τον δήμο,
διότι τα νούμερα είναι αρκετά προς προβληματισμό...

Θα επανέλθουμε και με νέες παρατηρήσεις επί του θέματος...

7 σχόλια:

  1. Εμείς οι απλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουμε πολλά από αυτά τα νούμερα, έσοδα και έξοδα. Πληρώνουμε Δημοτικά τέλη αρκετά και δεν είναι ανταποδοτικά. Καμμένες λάμπες δεν αλλάζονται, τα σκουπίδια κάνουν μέχρι και τρεις εβδομάδες να τα μαζέψουν από τα χωριά, οι αγροτικοί δρόμοι δεν έχουν καθαριστεί για χρόνια, οι αντιπυρικές ζώνες ε΄χουν κλείσει, τα νεκροταφεία είναι μέσα στη βρομιά και πολλά άλλα. Αυτά βλέπουμε και αυτά μας ενδιαφέρουν. Ο νυν Δήμαρχος απέτυχες δυστυχώς παταγωδώς και πρέπει να φύγει. Ελπίζω αυτό να το κατάλαβαν όλοι οι πολίτες και να του δώσουν τα παπούτσια στο χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήθελα κάποιος αρμόδιος από το Δήμο να μας ενημερώσει για την δαπάνη του κωδικού : 35-6692 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΠΟΡΩΝ, ΦΥΤΩΝ ΔΕΝΔΡΥΛΙΩΝ ποσού 19.151,67 , σε ποιές περιοχές έγινε δενδοφύτευση ή σπορά και απορροφήθηκε όλη η πίστωση. Αναμένω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρίξε μια ματιά στην 357/2018 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου (ΑΔΑ:66ΠΧΩΛ8-215) και την από 27-11-2017 Σύμβαση (ΑΔΑ:ΩΓΙ7ΩΛ8-ΒΩΨ) και θα πάρεις απάντηση στην ερώτησή σου...Αν περιμένεις από "αρμόδιο" του Δήμου... Καλό Πάσχα!

      Διαγραφή
  3. Κυρία Δημητρακοπούλου, εσύ που παρακολουθείς χρόνια και χρόνια τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου, μήπως μπορείς να ενημερώσεις με απλά λόγια, εμάς τους απλούς πολίτες ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΈΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ 2018 ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πατριώτη, εάν ρίξεις μια ματιά στο αρχείο "ΔΑΠΑΝΕΣ", θα δεις ότι έχει έναν Κωδικό Αριθμό 00-6111 με τίτλο "Αμοιβές νομικών και συμβολαιογράφων".
      Σε αυτό τον κωδικό αναφέρεται ότι έως τον Οκτώβριο του 2018 ο Δήμος έχει ενταλματοποιήσει πιστώσεις ύψους 72.425,62€, από τις οποίες ήδη έχει πληρώσει τις 70.493,62€.
      Εάν δεν έχει πληρώσει συμβολαιογράφους, τότε αυτές οι δαπάνες αφορούν αμοιβές δικηγόρων. Αυτό δε σημαίνει ότι αφορούν μόνον δικηγόρους "εξ Αθηνών", καθώς μπορεί να περιλαμβάνονται και δικηγόροι "εξ επαρχίας"...
      Το ύψος αυτό μπορεί να αυξηθεί, βεβαίως, με τη λήξη του τρέχοντος έτους.

      Διαγραφή
    2. Ο Δημος μας διαθέτει άριστα καταρτιμένους και έμπειρους δικηγόρους, που τους εμπιστεύονται οι πολίτες αυτής της πόλης, τους έχουν εμπιστευθεί τις παριουσίες τους με τις απαλοτριώσεις της ΔΕΗ και τα λεφτά μένουν μέσα στην ίδια την πόλη και δεν πηγαίνουν στην Αθήνα στην γνωστή και ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !!!!!!!!!!!! ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ????????????????????????????

      Διαγραφή
  4. Παιδιά αυτό είναι φρίκη. Ανυπολόγιστη ζημιά από τις δικηγορικές αμοιβές έχουμε υποστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή