Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Αστυνομικό Δελτίο: Συλλήψεις για όπλα και κλοπές ανά την Πελοπόννησο


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
από 11.00 ώρα της 17.1.2016 έως 09.00 ώρα της 18.1.2016



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση των νομοθεσιών περί Αθλητισμού και περί Όπλα
Συνελήφθη, χθες (17.1.2016) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρίπολης, ένας (1) 41χρονος ημεδαπός, γιατί κατά την είσοδο του στο γήπεδο της ομάδας του Αστέρα Τρίπολης, κατελήφθη να κατέχει σουγιά, ο οποίος κατασχέθηκε.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα Όπλα
Συνελήφθη, σήμερα (18.1.2016) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Σκάλα Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, ένας (1) 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, γιατί κατείχε όπλο πολεμικών τεχνών, τύπου «νουντσάκου», το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκάλας.  

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για παράβαση των νομοθεσιών για τα Ναρκωτικά και για τα Όπλα
Συνελήφθησαν, χθες (17.1.2016) το βράδυ, στο 1ο  χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Δαφνίου Σκάλας Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, δύο (2) 25χρονοι αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης και μία σιδερογροθιά, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κροκεών.


--------------------

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
από 11.00 ώρα της 16.1.2016 έως 11.00 ώρα της 17.1.2016


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, χθες (16.1.2016) το απόγευμα, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Άργους, ένας (1) 58χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Παραλίου Άστρους, μία (1) περίπτωση κλοπής σε βάρος ηλικιωμένου ημεδαπού, που είχε γίνει την 13.1.2016, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορούνται δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 33 και 37 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, χθες (16.1.2016) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας (1) 20χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μολδαβίας, γιατί όπως προέκυψε λίγο νωρίτερα, διέρρηξε κατάστημα ημεδαπού και αφαίρεσε την ταμειακή μηχανή, που περιείχε χρήματα, η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, σήμερα (17.1.2016) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου, ένας (1) 22χρονος ημεδαπός,  γιατί όπως προέκυψε, λίγο νωρίτερα, μπήκε σε οικία ημεδαπής και αφαίρεσε τρίποδα κάμερας, ο οποίος βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, χθες (16.1.2016) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, ένας (1) 36χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε αντικείμενο που σχετίζεται με τη χρήση ηρωίνης και το οποίο περιείχε υπολείμματα ηρωίνης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα
Συνελήφθη, σήμερα (17.1.2016) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος  Καλαμάτας, ένας (1) 26χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, η οποία κατασχέθηκε.




2 σχόλια:

  1. O δημος μεγαλόπολης πότε θα κόψει πίτα?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με ιδιαίτερη ανησυχία οι δημότες πληροφορούνται ότι στις 18/2 δικάζονται στο κακουργιοδικίο κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Επειδή πραγματικά είναι άδικο αυτό και οι κατηγορίες δεν έχουν καμια βάση θα σας παρακαλούσα αν γίνεται να βάλουμε λεφωρεία για να πάμε στο Ναύπλιο να τους στηρίξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή