Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Μεγαλόπολη: Συνέχεια στις νίκες για τις Κορασίδες του Αρκαδικού στο βόλεϊ


Την 4η τους νίκη έκαναν οι μικρές του Αρκαδικού, σε 5 παιχνίδια, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έφτασε στο tiebreak, το Σάββατο 16.1.2016. 

Η ομάδα των Μολάων εμφανίστηκε δυνατότερη από την προηγούμενη αναμέτρηση τους και προηγήθηκε με 1-2. Κάπου εκεί όμως ο Αρκαδικός παίρνοντας το 4ο σετ με σκορ 25-9 έδειξε την κυριαρχία του μέσα στο γήπεδο και τελείωσε το αποφασιστικό πέμπτο σετ με 15-8.

Δυστυχώς πρέπει να αναφερθεί ότι ο Αρκαδικός έχει παίξει τα δύο τελευταία παιχνίδια που ήταν γηπεδούχος, στη Μεγαλόπολη, γιατί δεν κατάφεραν οι υπεύθυνοι να βρουν ώρες για να γίνει ο αγώνας των κοριτσιών στην Τρίπολη όπως είχε προβλεφθεί στο πρόγραμμα αγώνων. Παρόλα αυτά η ομάδα ευχαριστεί τον κόσμο της Μεγαλόπολης για την ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο γήπεδο.

Το προηγούμενο Σάββατο 9.1.2016, σε έναν επίσης ωραίο αγώνα στο κλειστό της Μεγαλόπολης, ο Σπαρτιατικός νίκησε, όχι τόσο εύκολα όσο το σκορ υποδεικνύει (αφού το 3ο σετ χάθηκε με 23-25 και ενώ ο Αρκαδικός προηγούνταν με 21-17)με σκορ 3-0.

Το πρόγραμμα των κοριτσιών έχει ακόμα 7 αγώνες και ο προπονητής κ. Κοντόπουλος και τα κορίτσια του, στόχο έχουν πια την επόμενη φάση και στα 2 πρωταθλήματα (Κορασίδων και Παγκορασίδων), εύχονται δε να βρεθεί τρόπος να γίνουν οι 2 επόμενοι εντός έδρας αγώνες τους στην Τρίπολη.

Επόμενος αγώνας, των Παγκορασίδων αυτή τη φορά, είναι στις 30.1.2016, στις 4μ.μ., με την ομάδα του Γ.Σ.Μ. Λύκαια στη Μεγαλόπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου